12. mai 2010

Tillykke med dagen!


I dag fyller solstrålen vår 13 år!! Hipp Hurra!! Ja det er helt utrolig hvor fort tiden går. Som hør og bør er prinsessen blitt feiret av gode venninner, dog litt på forskudd. Siden mor er på tur og først kommer hjem til fødselsdagsbarnet ut på kvelden i dag.

Den unge damen pyntet selv bordet, og hun hadde nok det nydelige dåpsbordet friskt i minne, når hun sirlig satt og skrev bordkort til alle venninnene som var invitert.

Med mors nye tallerkner fra con gusto, popcorn skål fra Bruka design og søte polkadott skåler fra Green gate, var fødselsbarnet meget fornøyd med borddekkingen.
(Fruen også:-))

Alle glassene ble pyntet med sukkerkant (dypp glasset i eggehvite og så i sukker), og med nydelige søte jordbær til stor begeistring hos alle jentene.

Det var en fryd å være serveringsdame, for det var en søt og livlig flokk tenåringsjenter, som satt rundt bordet og lekte hviskeleken med fnis og knis...:-)

frk. Fryd mente at nå var de for stor til godtepose, men en stor skål med snop/smågodt bestilte hun til gjestene sine...
Den splitt nye tenåringen har fått eget bankkort, og hun higer etter å få prøve det... Men i morgen er det heldigvis hellidag...:-)
Da vi var på tur til Tigerstaden kunne hun ikke dy seg, og hun tok en liten test på hvor flink hun var til å ballansere.
Bare til informasjon, så ble ikke disse med hjem! Hun får nok vente noen år til med det:-)
Nyt fri dagen i morgen alle som er innom!

4 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Så gøy med jentebursdag! Hun har vært riktig så flink til å pynte bordet - sikkert godt opplært :0)

Spesielt med tenåring, jeg har også en som blir 13 i sommer - og han gleder seg! Og jeg syns også tiden går fort - ikke lenge siden har stabbet rundt her :)

Ønsker deg en god dag!
Kjersti

Unknown sa...

Gratulerer så masse med tenåringsjenta! Nytt kapittel skrives nå... - flott bord...og flotte sko! ;-) - og helt sikkert ei flott jente! Ha en strålende dag! Klem fra Liv Hege

Bluggi buggi blogg sa...

Gratulerer med dagen. Herlige bilder :)
Velkommen til give away hos meg :)
Trude :)

Unknown sa...

Gratulerer med tenåring ♥ Og så flott hun hadde pyntet bordet, har lært av sin mor kanskje:o))
Kan tenke meg det ble en flott dag!

Herlig med de "balanse-skoene":o) Men godt de ble igjen i butikken...

Ha en herlig dag!

Klem Line