7. mai 2010

Barnedåp og litt mer:-)


Forrige helg var fam. Fryd i barnedåp til søte Thea. Stansmessig kom den unge frk. trillende i sin flotte vogn til kirken.

Solen skinte, og så også dåpsbarne, men litt skeptisk er det jo lov til å være når mange "fremmede stikker hode ned i vognen;0)
Dåpskjolen var det oldemor (min mamma) som hadde strikket. Nydelig sølvnål med sløyfe var kjøpt inn hos gullsmeden. Etter en flott sermoni i kirken, var det tid for mat, prat og masse familiebilder. Dåpsbarnet Thea har ikke mindre enn to tipp oldemødre og en tipp oldefar, så det måtte foreviges med masse bilder. Thea smilte seg gjennom hele seansen og var like blid hele tiden.
Bordet var nydelig dekket av grandtante Trine, og fargen gikk i rosa, hvitt og beige og sommerfugler.Nydelig kake pyntet av dåpsbarnes sin mamma, smakte fortreffelig

Det gjore også mormor sin kake- Verdens beste. I kaken er det ikke mindre enn 50 egg, så den er kjempestor, men jeg ser at det ikke kommer fram på bilde, men den var gigant...

Oreo kaken forsvant fort, tror faktsik at det ikke var en smule igjen...
Her er en link til mange deilige kaker !!
God helg alle sammen, og nå lover jeg å være flinkere til å oppdatere;-)

3 kommentarer:

Guttemamma sa...

Helt nydelige bilder,fra det skjønne lille midtpunktet til det vakre bordet!!
klem

♥ Monica ♥ sa...

Hei på du! Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min. Nå har jeg titta litt i bloggen din og den er nydelig. Legger den til i bloggrullen min, og så legger jeg meg til som følger så jeg finner den igjen ved en senere anledning.
Håper du får en flott lørdag.
Klem M.

liven sa...

Heisann!
et skjønt dåpsbarn dere feiret...og kjempefint pyntet!!
Kakene var så fine og de to nederste er mine yndlingskaker :o)

Ha en fortsatt fin helg...og nyt solen :o)