1. nov. 2008

KØBENHAVN


Jeg har har vært mye i Danmark, men jeg har i voksen alder ikke vært i København. Så endelig kom dagen og jeg skulle på tur til den danske hovedstad. Hvilket shopping paradis Strøket er dere!!

Husbonden satt godt forvart hjemme, og fulgte nærvøs med på nettbanken etter som bankortet ble varmere og varmere...... fnis...


At julen er like om hjørne er sikkert!! Butikkene var pyntet med glitter og stas, og julevarene var pakket opp. Noen steder virket det som alt var framme, andre steder stod de å pakket ut av kasser.


At Rudolf er en slager i år er ikke å komme forbi. Han var å finne over alt i alle forskjellige størrelser og varianter. Hr. og fru Rudolf i stor format, møtte jeg på det store kjøpesenteret Illum. Er de ikke søte?


På bilde under ser du Rudulf i rød variant og som advantstake.

Adventstaker var det floss med, og det var bare å bestemme seg om du skulle kjøre stram ren linje med stake fra Georg Jensen (har lånt bilde fra nettet, da jeg ikke følte for å ta bilde inne i den "pene" ekslusive butikken) eller om du skulle velge

en litt mer shabby chic Rudolf type.


Eller en klassisk i porselen?

Eller en ekte julegris som også kunne fåes i rødt.

Jeg endte opp med en liten henge lyse stake fra Lisbeth Dahl, som jeg også har sett på Kremmerhuset her i Bergen.

Men hadde jeg sett denne her litt før , som jeg i dag oppdaget hos nettbutikken Molly Haven

så hadde jeg nok valget den. For den hadde en utrolig søt utstråling. Ser for meg at den kunne ha fungert som en liten julekalender med 24. små advents gaver i kurven under. Så, tenke, ønske, tenke, ønske.. Lysestaker for en liksom ikke nok av nå i mørketiden:0)

Mere bilder fra turen vil følge på dagene fram over. Ha en fin og koselig helg :0)

3 kommentarer:

Vår lille hage sa...

Hei ! Fine bilder! Jeg har selv vært i Køben mange ganger. Liker meg utrolig godt der.
Klem Simmas Hus

Guttemamma sa...

Skulle gjerne vært i KØbenhavn på denne årstiden! har skjønt at elger og reinsdyr er hot nå til jul, litt usikker jeg da...den staken fra mollys var helt nydelig!!

rod i hob sa...

Eg likte veldig godt den lysestaken som du hadde kjøpt :-)