31. aug. 2008

Statistisk sentralbyrå II (SSB)


Ja, her er hefte som den hyggelige damen fra SSB har sendt meg. Greit å føre i, men fytt i rakkeren hvor avslørende det hele er! I dag har vi arbeidet så svetten rant fra tidlig morgen til sene kvelden. Vi har luket, klippet og malt.

Den gamle furukommoden som lenge har stått på listen "må males" ble bært ut, og den fikk en grundig rundvask med salmiakvann før malerullen startet arbeidet sitt. Hr. og Frk. Fryd tok seg så en sykkeltur i det flotte søndagsværet, slik at mor skulle får arbeidsro, for hold dere fast! Det var ikke hvittmaling som var i spannet men...

tjærebrun!! (Hr. Fryd var meget overrasket.) I mine øyner ser fargen ut som melkesjokelade!! Lekker med andre ord. Siden malingen er kjøpt inn for lenge siden så skal den ikke føres i SSB listen:-(


Men det skal derimot søndagsmiddagen som ble kjøpt på Kebab sjappen, så der er jeg avslørt! - Dårlig kosthold og lat husmor!! uff, æsj... Men fy søren så god Kebaben var etter en lang dag med mye arbeid, og ungene var happy så det så!!

Men over til gårsdagens utflukt og postene i SSBlisten.
Ja , etter å ha avlevert poden gikk turen vider til Farmors hus


For et paradis for en interiør elsker!! Utenfor stod det en hel haug med biler. Bak rattet satt det halvsovende mannfolk og i baksettet satt det urolige småmennesker å ventet på mamsen som var hos "Farmor". Et tips dersom du har tenkt deg ut til "Farmor", reis alene!! For når du går over dørstokken til "Farmor" så fyker tiden!! To etasjer med mye "digg" tar tid!!
Hos "Farmor" finner du nytt og gamelt, franskt, engelsk og nordisk interiør samlet og vet dere, Hun selger klær også! Ja, tenk hun hadde salg 1/2 pris av 1/2 pris!


To søte kjoler, en bluse, en bukse og ett skjørt ble med hjem og det kostet meg bare 725 kr for alt sammen!! Det var lykke det!! Ja, siden jeg hadde mer til "overs", så kjøpte jeg i tillegg 4 søte franske kort, fransk snor for oppheng og en glasshønen (vist i forrige innlegg)

( De tøffe karene og de søte frøkene har jeg tenkt å sette i glass og ramme for oppeng på wc)
I morgen er det ny uke og tid for forbedringer. Mandag er en fin dag å starte ett nytt liv på sies det. Så for å rette opp inntrykket til "gjennomsnits familien" i SSB listen så skal jeg heldigvis starte på Pilates, og jeg håper virkelig jeg får faktura med meg hjem, slik at jeg kan betale omgående og få den inn på SSB listen!!
God uke folkens, og takk til dere som legger igjen hilsen. Det er utrolik kjekt for selv om jeg nå begynner å få litt "dreisen" på det å føre statestikk så får jeg ikke til dette med "besøkteller" her på bloggen. Kanskje det er noen som har tips om hvordan jeg kan utstyre Bloggen min med slik flott teller som viser hvor mange som har tittet innom?

3 kommentarer:

joanna sa...

hehe..Kan godt tenke meg at ein får seg eit aldri så lite sjokk, når ein ser kva ein faktisk brukar pengane til i løpet av ei 14 dagers periode! Men det er godt at det er du som har ansvaret for innføringa då;O)

Eg er sikker på at komoda di blir fin. Eg har ei gamal komode i nettopp sjokolade fargen og den kunne eg overhovud ikkje tenkt meg å male kvit.

Ha ein fin dag

Smil frå Joanna

NIB sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Solveig sa...

Hihi! Gøy å faktisk se hvordan en bruker pengene da:) 'Byrået'har mange gode prosjekt egentlig:) Jeg skal også begynne på pilates nå, kjenner kroppen trenger en liten (stor?) oppussing. Vi skal ikke begynne på samme plass vel? Jeg skal i samme bygning som berthas oldebarn:)