1. mar. 2006

Har du lyst å titte på noe av det jeg har laget?

Her er et quiltebilde (60cmX37cm)av tre søte kaniner på tørkesnoren. Inspirasjonen er hentet fra boken "Påske med Tildas venner" skrevet/laget av Tone Finnanger. Jeg har ikke laget ferdig opphenget enda, men bilde ble ikke så verst hva synes du?

Her er enda en av Tildas venner, Påske Lammet... Legg hode på skakke, for jeg klarer ikke å snu det:-) Påske lammet er ca 43 cm og laget av ett billig hvitt håndkle. Lammet kan godt lages av fleec, og da ville jeg tatt en runde på Kid, Jysk, Ikea eller Living f. eks. og sett etter billige fleecpledd. Lammet mitt har fått plass på toalettet, hvor han sitter å passer på alle toalettrullene som ligger i en kurv.

Et lite tips... Når jeg skulle lage lammet forstørret jeg mønsteret på en kopimaskin, kjempe enkelt og meget pratisk da sømrom ikke er tatt med på mønsteret i boken.

2 kommentarer:

Grooo sa...

Nydelige kaniner!
Har noen lignende her: http://www.solveien.com/hobby/IMG_6360.JPG (ser nå at jeg har klart å legge ut et bilde av et uferdig bilde...)

Anonym sa...

jag älskar detta lilla lamet, helt underbart. jag bara måste sy ett sånt, ska bara se till å hitta ett mönster. Ha det gott!