1. mar. 2006

Dagen i dag, og litt om meg og mitt..

Så var jeg her igjen… Det var så kjekt å blogge at jeg hopper over Lost episoden på TV i dag, og skriver litt til. Som jeg skrev i natt så skulle vi, min datter og jeg på kino å se Svein og Rotta. Kjempe koselig film for barn opp til ca 9 år og for selv mor eller far. Tenk jeg sovnet ikke…

Til bursdagen min i januar ønsket jeg meg penger for jeg hadde så fryktelig lyst på digitalt kamra. Har vel gått med en blogger i magen… Så i dag har jeg satt meg litt inn i den digitale verden, for jeg fikk penger nok og spanderte ett flott Canon ixus750 på meg selv. Tenkt det er bare Fru Fryd sitt. Idag har jeg spradet rundt i huset på jakt etter foto-objekter til bloggen min. (Kan noen si meg om det heter blogen eller bloggen?)

I huset er det stille og rolig, bare de to undulatene våre sitter her og skravler, mens jeg hamrer løs på tastaturet. Frk. Fryd vår datter sover, og vår Jr.Fryd/sønn ligger i sengen og leser. Senior Fryd/min mann skjønte at her kommer Fru Fryd til og sitter å drømme seg vekk, så han har krøpet til sengs like godt han også. Har du lyst til å se ett bilde av gjengen min? Jeg har næmelig quiltet meg en "klokkestreng" her har du oss.
=)Dette er Senior Fryd


=)Dette er meg selv Fru Fryd, litt for rund i kantene i følge min datter:-)
=) Jr. Fryd

=) Frk. Fryd


Og her har du hele gjengen på rad etter alder...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med blogg! Det var eit stilig familiebilde du har laga. Kjem sikkert innom deg igjen!

Anonym sa...

Gratulerer med blogg, den ser veldig koselig ut. Og de familiebildene var flotte. Likte tildakaninen også.