1. mar. 2006

Før jeg avslutter for denne gang...

Nå har jeg ”svevd” rundt på nettet, er helt ør og yr av ideer, tanker, inntrykk og opplevelser. Jeg har også fått min første tilbakemelding på siden min av Nina som du kan besøke på: http://blogg.hobbyboden.com/nina/

Før jeg tar natten vil jeg vise bilde av en søt kaktus som mammaen min lager. For å skryte litt av meg selv, må jeg fortelle at jeg kutter stoffet for henne på quiltemappen min med den kjempe gode quiltekniven. En av verdens beste oppfinnelser.:-)

Her er en stikkefri søt kaktus.

3 kommentarer:

lovemyfamily sa...

Det var en riktig kul kaktus din mamma lager. Hun er heldig som har deg og quiltekniven ;-)

Gratulerer med en koselig blogg.
Kommer til å besøke deg igjen :-)

Anonym sa...

Heisann.

Så flott blogg du har fått deg!!! ...og ikke sant det er kjekt med eget kamera og å kunne sitte der og kose seg med bloggen sin? Nå gleder jeg meg til å se flere bilder av ting du har laget, så jeg stikker nok innom igjen snart!

Angående blogg-blog dilemmaet, så virker det som om det er opp til hver og en hva man vil kalle det... Jeg har kalt min blogg, for det er liksom den norske måten å skrive det på... Mens på engelsk blir det blog...

Lykke til videre med bloggen din!!!

Klem fra Stine

hobbyvenn sa...

Hei, gratulerer med ny blogg. Det er morsomt å jobbe med, og like spennende å kikke i andres blogger. Med andre ord mange koselige timer med data... Synes du hadde laget mye fint og gleder meg til å kikke innom senere og se på din videre produksjon.