2. des. 2010

Skal du sende julekort?

Satt her og funderte på om det forsatt var "inn" å sende julekort, eller om vi nå har gått over til den elektroniske varianten. Hva sier dere der ute i bloggverden. Sender dere julekort? Eller blir det epost med bilde og noen ord, eller kanskje en hilsen på FB?


Jeg har tenkt og gjøre det på "gamle" måten i år også. Er jo utrolig koselig og hyggelig å finne kort og julebrev i postkassen. Jeg pleier også å henge dem opp, nesten på samme måte som du ser på bildet. Så her skal helgen brukes til julekort og brev skriving. God helg til alle som er innom:-)

5 kommentarer:

Moski sa...

Skal helt klart sende julekort. Synes selv det er så hyggelig med et kort i postkassa enten det er bursdag eller jul. En SMS eller en mail blir ikke helt det samme. Litt mer personlig å sende et kort synes jeg. Også kan jeg jo ikke henge mailen til pynt...:-)

Jatte sa...

Julekortene er laget å skal sendes rundt til venner og familie i posten :) Koselig med brev i postkassen også!
Henger også opp de jeg får, det er liksom en del av julepynten♥

Flotte sokker du har strikket under her:)

Ha en fin helg,
Klem Jatte♥

InteriørGleder AS sa...

Jeg skal sende hjemmelaget julekort til de nærmeste. Så blir det sikkert noen brev på mail til gamle kjent osv.
Hilsen fra Lena

Anonym sa...

jeg sender ut maaange julekort. Synes nemlig det er så koselig å motta mange. Årets julekort ligger klare men må skrive navn og adresser på, em kjedelig jobb som stadig utsetttes....
Klem Igi

Anne Lise Johnsen sa...

Enig med deg, det er kjempekoselig å få julekort i postkassen. De er jo vakre bilder som blir en fin del av julepynten i huset, iallefall når man henger de opp slik du viser på døren - kjempefint : )