29. des. 2010

Plastic fantastic?


Plastikk eller jeg vil heller kalle de for kunstige juletrær, blir mer og mer inn. Mange kjente bloggdamer har i år vist frem sitt nyinnkjøpte kunstige tre. Noen velger kunstig pga. allergier, andre av pratiske årsaker.


Kom over dette alternative juletreet , som fikk meg til å gremmes... Men jeg lo litt også. Kanskje det er fars drøm å få noe slikt i hus, ja bare for å protestere litt mot mors dill og dall? Fniis...


Dette treet som du får kjøpt i ulike hagesentre og store møbelhus, er ganske fin og naturtro. Hva synes du? Jeg har laget en liten uformell spørreundersøkelse, artig om du svarer:-) Bare ta en titt oppe i høyreside på bloggen du så ser du den:-)

3 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

God morgen!

Kan ikke si jeg er så veldig glad i plast...
Ha en fin dag

Klem

Hege sa...

Vi har hatt plast i mange år, og jeg trives med det. Vi kjøpte det når han mellomste ble født og den første julen han begynte å krabbe rundt. Da var det herlig befriende å ikke tenke på granbar nåler.
Og siden har treet blitt her, og brukes hvert år.
Jeg må si at jeg syns det er deilig å ikke støvsuge barnåler til påske... :-)
For ikke å snakke om alle pengene vi har spart på å ikke kjøpe tre hvert år...

Anonym sa...

Hei!! Så faktisk et skikkelig stilig kunstig furujuletre på Home an Cottage på Laksevåg senter i dag- halv pris og med kongler...det var like før det ble med meg hjem..hvis det ikke hadde vært for at vi har egen juletreskog..