29. jun. 2009

Sommer hos Home &Cottage


Klikk på bilde og du kommer til katalogen

På søndag kom det et nytt reklameblad fra Home & Cottage som billag i Bergens Tidende. Samtidig kom også Living sine sommertilbud. Det var utrolig mange fristelser i begge reklamefolderne. Ser du godt etter, så kan du også finne de samme møblene, men til en liten prisforskjell. Se bare her:

Home& Cottage:


Living: 11995;-
Ja, litt penger er det å spare dersom en går til Home & Cottage!! :0)

H&C har definitivt mest av det som jeg begjærer!! Så det vil nok ikke bli sparing for meg, bare mer for pengene, og det sier jeg ikke nei takk til!! Fnis...

Som kjent så er det samme eier som har Living og Home & Cottage. Men jeg undrer meg litt på måten de markedsfører på. (Kanksje noen der ute har en god forklaring? Ja det jeg lurer på er hvorfor kommer reklamebladene samtidig? ) Sist H&M sendte ut bladet sitt her Vest, så kom det også i følge med Living i avisen Bergens Tidende sliok som denne helgen.

Første helgen de sendte dem ut var det mange som fikk feriepengene sine og denne helgen, når nytt blad kom var det skattepengene folk fikk:-) Good timing!!

Les gjerne mer info. om interiør markedet på bloggen Me and Molly til Elisabeth. Hun har gjort en god jobb med å undersøke og gjøre seg kjent i interiørverden, og har god innsikt i hva som skjer på markedet.


Foto: Home&Cottage
Før jeg kryper til sengs må jeg bare vise flere lekre bilder fra Home & Cottage sin katalog, som nesten er et lite Interiør Blad i seg selv. Tenk så lekkert å ha en sommerfest i skyggen av gamle pæretrær! Bildene er bare nydelige, og i bladet kan en lese at de har besøkt Frøvik Gård i Kilsfjorden, og at alle bildene er tatt der. Utrolig positivt at de skriver litt om hvor fotoshootene foregård, også så kjekt å se at de bruker steder her i Norge, og skrivet litt om omgivelsene.


Foto: Home & Cottage
Ja hvorfor ikke flytte stuen ut nå som været er så nydelig? Det gir god annledning til å få vasket huset grundig, og møblene får "ristet" av seg litt støv.Må bare vise ett bilde av stolen som står høyt på ønskelisten min!!

Ønsker dere en forsatt nydelig og flott sommeruke.

3 kommentarer:

elisabeth sa...

Så bra innlegg, og ser nå at de har fått nye omgivelser...hehe;) Kanskje på tide med et nytt innlegg å ytre meningene ( og ikke om Jægermeister) Seff kan du linke, håper du koser deg og hils unge frøken fryd, og si : Lille speil på kommoden der...osv;)
Fortsatt GOD SOMMER:))

Anonym sa...

Så fine bilder-det skapet vil jeg også gjerne ha!
God sommer:-)
Klem Hege.

JULIEK sa...

Sånne vitrineskap drømmer jeg om altså. De er så utrolig flotte : )