15. sep. 2008

Nytt klesskap


Det gamle klesskapet er revet bort og far i huset har satt opp nytt ”måltilpasset” flott skap med skyvedører, og han har også lagt nytt gulv til vesle jenten sin.

Vi jenter stusset helt til det siste om vi skulle ta med speildører, en i midten eller med speilfelt, eller?? Men vi landet på det reine og nøytrale- Hvit med stål kanter.Det såkalte måltilpasset skapet bød på sine utfordringer. Vi ble fort oppmerksom på at det med liten skrift stod på bestillingen at endevegger og hattehylle hadde standermål. Greit nok, men hvorfor kom det da en mann fra skapleverandøren og tok en hel haug med mål med sin flott lasermåler i alle bauger og kanter? Ja, ja med hr. Fryds verktøy på landet og ikke måltilpassede vegger og tak fikk han far ett par utfordringer. Tji hi…

Har du tenkt på alle de ord som innehar ordet skap forresten? Ta f. eks. faenskap, trollskap, ekteskap, presteskap, farskap, troskap, vennskap osv. osv. Har du flere kanskje?

Mens Hr. Fryd arbeidet og saget. Ryddet vi jenter oss igjenom ett tonn med klær, jente dubbe- dingser, blader og alt annet som en ung jente samler på rommet sitt, og vi var kjempeflinke til å kaste!! Sengetepper og puter ble luftet og banket før det så ble lagt på sengen igjen.

En tur på Ikea fikk vi også tid til mens han far spikret og saget. Med oss hjem hadde vi ny skolepult og stol. Så nå var det bare å sette igang med "bloggifeseringen". Den unge frk. Fryd har gått i god skole (fnis) og hun var kjempe ivrig...Speilet innkjøpt hos Molly Heaven for en tid tilbake, kom endelig til sin rett, og med oldemor sin hekleduk under lys og vase, satte den unge frk. seg seg ned i den nye stolen sin og smilte storfornøyd- " Nå pappa & mamma, nå har jeg ett ordentlig jenterom"!! Den nye hvite cd- spilleren, innkjøpt for fødselsgavepengene ble satt på og vi voksne ble beordret ut, for nå skulle den unge Frk. nyte rommet sitt.
(altankasse i pil, hengt på sengegavlen for oppbevaring av alle kosedyrene)

6 kommentarer:

Huset på kollen sa...

Kjempefint rom til jenta! Blir helt varm om hjertet, det er så koselig å ordne for barna, og spesielt sammen med dem! Høres ut som dere hadde en veldig hyggelig dag sammen :)

by Siv sa...

Det er så kjekt med nytt skap!!!
OG rommet ble jo veldig fint, regner med prinsessen er storfornøyd :)
*Siv*

Anonym sa...

Rommet ble kjempefint, og så deilig med et ordentlig skap.
Pusser selv opp rommet til eldstemann, han er så fornøyd.
Ronja ser helt skjønn ut, ca samme alder som Chany. Det er virkelig en herlig rase! Jeg trodde labradorer skulle være rolige !?!!
Chany er veldig, veldig glad, og veldig leken. Men hun lærer fort, og gjør alt for en liten godbit. Virkelig personlighet...
Hvordan er Ronja?

Irene sa...

Så flott rom hun har fått seg, tenker hun koser seg der nå!!

Anitas hus sa...

Nå tenker jeg jenta ble fornøyd! Så flott rom og med ett stort deilig skyveskap. Ikke rart hun beordret mor og far ut så hun kunne nyte det i fred, he he, de er skjønne!
Ha en fin helg!
Klem:O)

Anonym sa...

Så utrolig flott og gjennomført lekkert! Tenker hun vil tilbringe all sin tid der inne nå:)

Det var veldig kjekt å se deg igjen på onsdag! *klem*