18. okt. 2008

Ta daaaa- Her er tallerkenhyllen min
Ja, så har jeg også fått meg en stor flott tallerkenhylle. Føler at jeg er blitt en "ekte interiør blogger", for nå har jeg fått teller for besøkende på bloggen ( og den beveger seg sakte og sikkert oppover. Kjempe gøy og motiverende!!) og jeg har fått meg tallerkenhylle med flere "rader". Ikke for å være freidig, men er ikke det litt av imagen for en "hobbyinteriør blogger"? Fniiis...

Jeg har ikke malt hyllen min, men beholdt den orginale eik looken under litt tvil...


Jeg er sent ute med anskaffelsen, så jeg er langt ifra en innovatør, heller en god etternøler som følger på, men det er jo en flott ting disse tallerkenhyllene ikke sant?


Når Mormor og Morfar Fryd kom trekken med herligheten, holdt Hr. Fryd på å få åndenød. Han var jo ikke informert på forhånd, for her gjelder det å ha litt kvinnelist. Mormor Fryd hadde lest det flotte innlegget i BT om bloggeren Emmeline og lagt merke til at tallerkenhylle var tegnet med, så hun forstod tegningen!!! Skulle en være interiørblogger så var det en nødvendighet med STOR hylle. Med gode argumenter om at vi alt hadde en hylle prøvde Hr. Fryd å fortelle Svigers at de kunne bare ta "den" (skrapet i hans øyne) med seg igjen for her i huset var det ikke plass!!

Men nådde det fram til Fruen og Svigers?? Nei han snakket for døve ører Jeg var i syvende himmel og vilt begeistret og planene var klar. Den "lille" hyllen skulle poden få til LP`ene sine, for er du en "ekte blogger" så har barna slikt på rommet sitt. Ikke sant? :0) Og med å flytte den "lille" så var veggen fri gjort for mor sitt nye "store" vidunder av en hylle. Så sagt så gjort...


(Fra poden sitt rom)
Men det jeg ikke har sagt til Hr. Fryd er at jeg ikke før nå, etter ca. en mnd først har funnet ut at den nye hyllen er ganske ok og fin...

For når jeg hadde fått opp det store flotte vidunderet (selvfølgelig alene, for jeg kunne jo ikke be om hjelp) og lesset på med nips, dill og dall. Følte jeg den var litt ruvende, men nå har jeg sakte og sikker blitt fortrolig med det nye, og synes hyllen er ganske så ok og fin.

Men pleas ikke si noe til Hr. Fryd at det tok litt tid å venne seg til herligheten. Hi,hi,hi

7 kommentarer:

Merete sa...

Så stor og flott tallerkenhylle du har fått tak i! Her i huset hadde den garantert blitt malt kvit, som alt anna ;o)
Ha ein fin laurdag!

Anette sa...

Jeg har både tallerkenhylle og juleboka til Jeanne darc living, så nå er jeg vel en ekte blogger...? Fikk boka i går, men hylla er gammel!

meika sa...

Hei! Grattis med ny tallerkenhylle! Morsomt innlegg :-) Eg e heilt nye på blogging -laga min i helgå!! Hadde våre kjekt om du "tok turen innom" å la igjen ei lita helsing!!

MOLLY sa...

Grattis med tallerkenhylle, og denne var jo kjempeflott:)
Her har jeg kvittet meg med alle, og den siste ligger ute i en container, men det bør jeg vel ikke si høyt, så lenge den er helt brukandes...kremt;)
Kjøpte min første for fire år siden, så nå var jeg litt lei, men synes det er veldig fint hos andre...merkelig det der;)

Ha en super søndag, nå skal det vaskes og rydde og hives igjen!

CosiFanTutta sa...

Heisan! Takk for besøk på bloggen min. Herlig bloggtreff, men alle bloggerne gikk i surr for meg, hehe

Kjente igjen noen fat fra barndommen i den nye hyllen (som du heldigvis ikke har malt hvit ;o)) ble helt nostalgisk her jeg sitter

ha en fin kveld, jeg kommer innom deg igjen

Villblomsten sa...

Hi hi :-)
Lover å ikke si noe :-)

Irene sa...

Oi, her var det mye nytt siden sist jeg var innom! Flott hylle du har fått deg.