13. okt. 2008

Blader fra våre naboeland...Tove hem & trädgård og Alt for damerne er to blader/magasiner som jeg har falt helt pladask for. Billige er de i forhold til andre blader i samme katogori, og det selv om de kommer fra Sverige og Danmark.

Tove får du for den nette sum a kr. 35, og det kommer ut ca en gang i mnd. I dette magasinet finner du hovedsakelig artikler om interiør.

Alt for damerne koster 39,- og kommer ut en gang i uken ( mener jeg...) I bladet er det mye flott å se og lese. Gode artikler og intervjuer, spennede matoppskrifter og ikke minst mye interiør, moter og litt gjør det selv prosjekt. Alt for damerne er det bladet som jeg har kjøpt oftes, da jeg føler jeg får mye for pengene. Bladene finner du hos "store" Narvesenkiosker.

For en tid tilbake var jeg innom en "liten" Narvesen og spurte den unge gutten bak disken etter bladet "Alt for damene". Hmm sa han og tittet rundt seg. Øynene mine søkte dit henn som hans blikk søkte, og jeg ble full i latter. For gutten stod å betraktet hyllen som er sladdet og hvor du finner "mannfolkbladene". Med ett smil i munnviken forklarte jeg at det var ett moteblad, hvorpå at den unge herremannen rødmene beklaget at "Alt for damene" hadde ikke de nei...
Ha en fin uke:0)
(Bildet er fra boken JUL)

6 kommentarer:

moa sa...

Enig med deg! Har selv kjøpt TOVE flere ganger, og det er et flott blad, og til en fin pris:0)

Therese ~ Fjellrosa sa...

Dette minte meg om en gang jeg ble narret av svigerinna mi. Men den historien skal jeg ikke ta her ;) Jeg har lagt merke til Tove bladet, men jeg har faktisk ikke kjøpt det for jeg så for meg at det var et blad ala Hjemmet og Allers. Men om det handler om interiør så..... :)

krinkelkroken sa...

Takk for tips ang blad, jeg handler en del blad på narvesen men de to der har jeg ikke vært borti, bladet hem och tradgård er en klar favoritt her i huset;)
Var kjempekos med bloggetreff, håper vi snart sees igjen:)
Jeg venter en stor ladning med varer i dag, og det er alltid like gøy!
Ha en herlig uke!

anitas lille lykke sa...

flott tips.
ha en god dag

Anette sa...

Takk for tips om nye blader.Og de er jo som du sier billigere enn de andre, og det gjør jo ingenting...! Liker veldog godt "Drømhem og tregård", gleder meg til førtse julenr som kommer snart!

Anonym sa...

Takk for tips om "Alt for damerne" - de hadde jeg nesten glemt.

Kristian Severin Skeie