1. okt. 2008

Link tipsDa jeg var innom å besøkte Katarinas blogg kom jeg over tipset hennes til denne flotte danske håndarbeidsiden Hendes verden. Høsten er jo en tid hvor vi er litt mer inne og da er det kjekt med litt håndarbeid. Hva synes du? Trives du med å ha noe å gjøre på, og hva holder du eventuelt på med?

3 kommentarer:

mreteveian sa...

jeg tror ikke det spiller noen rolle når på året det er, - jeg trives med å ha noe å gjøre, og så tilpasser jeg det jeg holder på med, til årstiden. Det blir mer strikking og inne-bord aktiviteter høst og vinter, mens sommeren kan fort bli hekling og ta-med-på-stranden/ sitte ute søm. Symaskinen er nok i bruk hele året, mer eller mindre :-)
Ettersom årene har gått og pc er med hobby, så blir det liksom "noe å gjøre", en form for håndarbeid, det også: Å lage fotoalbum, klippe og lime, har jo vandret fra bordet og over til pc.

- artig spørsmål -

Strikkelines sa...

heisann..jeg koser meg med håndarbeid, men kanskje spesielt p å denne årstiden og utover..på pinnene nå har jeg et hjertesjal, hvorav noe av inntekten av salg av mønster går til brystkreftkampen....sjalet og tilogmed pinnene er rosa..maler akvarell innimellom, og som sagt koser meg! ha en fin dag

MOLLY sa...

Kanskje noe for nybegynnere også...hehe;)
God helg til deg og dine:)