12. okt. 2008

Bloggtreff

Ja, i går var det bloggtreff her i Bergen, og du verden så mange koselige bloggere det er her i Blogglandia!!
Det var en herlig munter gjeng (24-25 stk??)som samlet seg lørdagsformiddag på Zupperia, og skravla gikk fra første sekund!! Ingen skumle damer eller menn. Menn var det forresten ingen av i blogg gjengen, like greit de hadde ikke klart å følge med i alt snakke!! Fnis....

Noen av bloggnavnene var nye for meg,(litt flau) men nå har jeg vært på tur!! Så jeg tror jeg har vært innom dere også. Det er jo helt fantastisk hvor mange kreative damer det er der ute. Får du noen gang annledning til å delta på bloggtreff, så ikke stuss! Løp avsted og delta for det er ikke annet enn en positiv opplevelse.

Det er kjempe kjekt å hilse på bloggere og knytte nye vennskap. Strikkeblogge damene som jeg har vært med flere ganger, og som jeg også har reist på hyttetur med er jo en fantastisk gjeng, så jeg tenkte at bloggerne i NIB kunne ikke være så ille de heller, og helt rett. De var en sprudlene gjeng!!


(bilde er lånt fra mitt hvite hus håper det er ok)

3 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Så kos fru fryd! No fann eg deg!;)
Håpar dåke hadde ein fin dag i går kveld!!;)
Eg kjem att!

NIB sa...

Hei hei! Så utrolig koselig du kom i går, og gøy å bli bedre kjent:) dette må vi gjenta!

Cruzidull sa...

Hihi. Husker du "var med en kollega" da jeg trakk deg med på strikketreff første gangen. Humrer litt når jeg tenker på hvordan du har forklart dette? Ikke møte folk fra internett, fremmede folk er skumle greier. Dobbeltmoralismen i barneoppdragelse lenge leve ;)
Ha en flott dag!