13. jan. 2010

Selge, bytte eller gi bort kveld

I går var en venninne og jeg på selge, bytte og gi bort kveld. Hva det er? Jo en aften hvor håndarbeids damer kan selge, bytte eller gi bort litt av sitt overskudd lager til andre hyggelige håndarbeids damer:-) Kjempe lurt og smart!! For hvem har ikke mye i skuffer og skap?
Venninnen min Tone har sydd mange flotte Tildadukker i ulike varianter, og hun fikk bytter og solgt litt av tingene sine. Tone har ikke blogg, men ser du noe på bildene som du kunne tenke deg å kjøpe, så bare send meg en mail og jeg formidler kontakt:0)Jeg solgte to bøker, og fikk gratis med meg hjem litt garn og ullstoff og noen interiør blader. "Faren" med slike kvelder er jo at du kan risikere å komme hjem med mer enn du hadde med deg... Hi, hi,hi...

Her er litt av hva Merete hadde med seg, og hennes blogg kan du besøke her. Titter du litt ned på siden hennes så finner du den vakre tunikaen, og den kan bli din om du er interessert:0)

Kvelden ble avsluttet med at Solgunn lærte oss nedfallsteknikk/maskefall. Artig og effektfullt!!
Det nærmer seg helg, og jeg gleder meg stort til strikkekveld og bloggdame treff på fredag, lørdag er det film og god mat med familien, og søndag er det feiring av Tone som fyller 40 år i disse dager, og litt feiring av meg selv som fyller år den dagen hi, hi. Jeg er nå bare slik da, at jeg liker å ha fødselsdag. Akkurat som ungene:0)
Truddelutt.... vi blogges:-)

8 kommentarer:

Mosbøjenta sa...

Heisann! En artig blogg du har her! Ønsker deg en fin dag, og en kjempefin helg :) God bursdag :o))

Therese fra huset med de rare i sa...

For en super ide!! Utrolig kjekt når man er flere som liker å lage ting:)

DUNNISMoR sa...

Så lurt! Høyrest veldig kjekt ut:)
Har eit sjal liggande der eg skal strikke nedfallsstrikk, men skjøna ikkje heilt korleis eg skulle gjere det, så sjalet har vorte liggande. Er det vanskeleg å få til?...kanskje det er lettare enn eg trur:)
Ha ein fin dag!eticr

Unknown sa...

Hei, for en koselig blogg du har!
Og så lurt med slik bytte-selge-kveld... Var masse fint som din venninne hadde laget...
Hva tar hun f.eks for disse Tilda harene og musene? Og Tildadamer om hun har det og:o)

Hun må lage seg en liten blogg får du si, siden hun tydligvis har et overskudd av alt hun lager, kunne jo fort blitt en liten butikk det:o))

ha en flott Torsdag, i morgen er det helg! Jippi!

Klem Line

Sologbolig sa...

For ein lur idè. det ha jo virkelig ein tendens til å hope seg opp med saker og ting. Mye fint du viste her. Gratulere med dagen som kommer. Ha ein fin kveld.

Guttemamma sa...

Denne TOne BØR få seg blogg..:)
God helg og klem

liven sa...

Hei !!
Så smart med en slik kveld da....men faren er vel stor for å komme hjem med mer enn du hadde med ja...hihi
Har sansen for disse deisne badedamene :o)

Ha en fin helg og kos deg på bursdagen :o)

Merete sa...

Du må hilse Tone og si at badedama og matruskaene pynter så fint i huset vårt. Jeg venter også på at hun skal få seg blogg.
Kanskje prøver vi med ny byttekveld senere. Bør gjerne gjøres jevnlig!