3. jan. 2010

Back to reality...


Hverdagen er like om hjørne og litt godt er det, for det er jo hverdagen vi kjenner best. Men akk hvor skjønt det har vært å ha fri og nyte late dager. Vi her vest har jo vært prisgitt med deilig kaldt vintervær, og vi har kunne spenne skiene på oss ved ytterdøren. Herlig!!!
Men det er ikke til å stikke under en stol at vi bloggdamer drømmer litt om våren nå? Hva sier dere? Jeg holder på å rydde ut julen, og det føles litt tomt og rart her i huset. Lysten på noe nytt melder seg, og jeg drømmer om vakre vårblomster,

og varme vårdager. Men alt dette ligger der å venter i framtiden.....


Nå skal jeg nyte det som er her, og ha en fortryllende dag ute i den flotte og tindrende kalde vinterdagen. God søndag til deg som stikker innom!

5 kommentarer:

Sologbolig sa...

God søndag til deg også. Ja, det er bare å nyte det flotte været. Våren kommer nok ! Klem.

Mariann Louise sa...

Blir tomt når julen er ute:) Men da er det som du skriver så mye annet å fylle opp med, og blomster er jo alltid koselig, så kommer den avsslørende vårsolen, den som finner hvert et støvfnugg:)

Blir kanskje litt ekstra vasking, og koselige tin kommer til heder og verdighet igjen. Plutselig kommer høsten og da lurer man på hvor iallverden julepyten skal få plass, og da er det å rydde resten av året bort:)

Mariann og hundene:)

Monica sa...

hihi ja er det ikke skjønt... først lengter vi etter julen og med en gang den er over så er det våren også sommeren så skal det bli deilig med høst og mørke kvelder... vi er rare sånn og vi er heldige som har disse hærlige årstidene med varierende vær:) klem fra Monica

Hulda sa...

Ja, sånn er det.. etter jul gleder man seg til det skal begynne å spire og gro. Når januar er over ser man stadig lysere på tilværelsen. :)

Guttemamma sa...

Nydelige bilder!! Jeg liker godt denne tiden av året jeg,er jo en skikkelig langrennsfamilie vi...men alltid deilig med vår og sommer,kjenner det ja!
klem