26. jul. 2009

Wallpaper

I natt fikk jeg nesten ikke sove jeg, lå bare å tenkte på denne damen...

og alle de fantastiske tapetene som hun har i butikken sine. Om ikke lenge så går turen til London, og gjett hvem jeg skal besøke? Ja Laura Ashley butikken på Oxford street. Butikken er alt merket av på karte, og jeg har vært så freidig at jeg har besøkt butikken her i Bergen også, og fått litt prøver av den hyggelige trønder piken som stod der.


Det var ikke lett å velge men jeg satser på den siste (til høyre i bildet)


På nettet koster wallpaperen den nette sum av £9, 87 mot kr. 490,- i norske butikker. Wow er det rart jeg er spent på om de har den og hvilken pris jeg får den til? :-)

Det er denne søte småblomstrede tapeten på et lite toalettrom jeg har tenkt å bytte mot noe lyst. Lampetten som du ser på bilde har jeg vurdert å male/spraye hvit. Har du noe erfaring med det? Tips taes i mot med takk:-)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg eeeeelsker Laura Ashley og har vært kunde siden min skjønne ungdom tilbake i forrige årtusen. Husker jeg smålurte min gode far ved å ønske meg to kjoler, en billigere som jeg egentlig ville ha, og en dyrere som han selvsagt sa nei til.
Har dynetrekk nå, men ikke så mye mer enn det.. Lykke til og heldige deg som skal til London!
:o) fra Nanni

Anna Lisa sa...

Det er så mykje nydelig frå Laura Ashley....ikkje rart du har litt problemer med å bestemme deg. Men den du valgte ut er nydelig.
Blir heilt sikkert fint å spraye lampen kvit, tor det går bra.
Ha en fin kveld og fin ny veke
klem

Irene sa...

De var nydelige alle sammen, så det blir nok bra uansett. Ønsker deg en kreativ helg!!