19. mar. 2009

Mangfold


Jeg har vært på seminar og ett av temaene var MANGFOLD. Et utrolig spennede tema som favner om så mye mer enn hva jeg har tenkt over tidligere oppdaget jeg. Bare tenkt på mangfoldet blandt oss interiørbloggere:0)
Mangfold er spennende og givende. Begrepet mangfold, sier noe om variasjoner foreksempel innenfor rokokkostolen eller innen for alle bloggerne som er medlem i Nib

Men er vi alle åpne for variasjon og ulikheter? Når besøkte du sist en blogger som har en annen interiørstil enn deg? Du har kanskje tittet raskt innom?

Jeg utfordrer alle som er innom hos meg, til å besøke minst to bloggere innen for en annen sjanger/variasjon en det du pleier å besøke. Titt deg godt om. Bla deg tilbake i tid, og legg igjen en kommentar til eieren av bloggen. Det gleder alltid.
Jeg er sikker på du vil oppdage noe spennende og ikke minst få noen supre ideer, og kanskje du vil få en ny favoritt blogg:0) God helg til dere alle og grip muligheten til å gjøre deg kjent med mangfoldet som omgir oss. :0)

6 kommentarer:

Christine Louise sa...

Masse stilige stoler :)

Sologbolig sa...

Mangfold ja det er det sikkert og visst at det er. Og akkurat det gjør det jo så kjekt også, hviss alle er like så blir det jo kjedelig. Eg tar utfordringa di og ønsker deg ei riktig god helg.

Guttemamma sa...

Rett og slett en bra oppfordring!!

liven sa...

Ja i Nib er det litt av hvert.....for enhver smak!!
Det er lett å kikke innom de faste bloggene med samme stil og interesse som deg selv....men helt klart kan man få gode ideer hos andre:o)
Stilige stoler forresten!
Min mor har disse i brun med broderi på....hun ville nok ha dånt om jeg foreslo at hun kunne malt dem!!
Ser du har vært innom Home&Cottage du også.......der var masse fint!!!
Jeg er på døren der i april altså!!

Ønsker deg en fin helg:o)

Ida sa...

Heihei! Takk for superkoselig hilsen - ja, disse sticheriene er jo broderty på nullkommaniks - og da er det jo bare til å bruke dem til alt mulig. Duker, puter, pledd osv osv.. mulighetene er mange - og det blir jo skikkelig dekorativt også :)

Kjempeflott innlegg du hadde her! Ble veldig inspirert av det! tror kanskje jeg har vært litt forut for dett også.. hihi - for det har seg slik at jeg har en veldig 'skiftende' stil. Her hjemme er det stort sett duse farger og den romantiske stilen som regjerer - men jeg ELSKER å besøke bloggere som viser friske farger og kombinasjoner jeg aldri hadde 'turd' å ha hjemme - forsøker å legge igjen en kommantar om hvor facinert jeg blir :-)

Håper flere tar utfordringen din - mangfold er viktig!

klemmer fra Ida

Ingrid sa...

Ja, det var en bra oppfordring. Mange frodige stoler der... ;)