17. jan. 2009

Happy Birthday to me:0)


Tji hiii.... jeg er litt barnslig, men jeg innrømmer at jeg synes det er kjekt å ha fødselsdag.
Gratulasjoner har strømmet inn på sms, og jeg er helt rørt over at så mange husker på akkurat meg. Det setter jeg utrolig stor pris på, så tusen takk til dere alle kjære venner:0)


Deilig hjemmelaget rispbæris og kransekake kom Tonemor og leverte på døren til meg, så her sitter jeg nå å nyter smaken av høstens deilige frukter, og titter i den nye boken som jeg også fikk av henne.

Nydelig Dyrberg/Kern smykke har jeg fått av hr. Fryd og barna.
Dagen min er feiret med resten av familien allerede, siden det passet best slik, og av famlien min har jeg fått masse penger. Tjoho!! Lykke!! Men de brant liksom litt i lommeboken i dag, så nå har jeg brukt dem opp...
Fikk meg en flott ny kåpe, en drakt med tøff jakke, bukse og skjørt til, også har jeg kjøpt to silke bluser og selvfølgelig så har jeg bestilt meg den nye Tilda boken!! Så jeg har hittil hatt en super flott dag:0)

Forsatt god helg til dere. Her er et bilde av den flotte blomsterbuketten som jeg fikk av arbeidskollegaene mine i går anledning dagen min:

13 kommentarer:

h.espe sa...

Takk for koselig besøk hos meg og gratulasjonshilsener til min bror!!

OG se der - du har jo bursdag selv - GRATULERER så mye med dagen! Det er lov å være barnslig på en slik dag - koooos deg!

Ha en herlig helg!

Klem

Magdalena sa...

gratulerer hjerteligst!!
ja bursdag er en dag med overraskelser og det er hyggelig å bli husket på...
du nevnte headeren min, den har eg fått i gave fra marias skriblerier,- du finner henne i den norske bloggrollen min...
klem og god helg videre~~~~~

Hulda sa...

Gratulerer med dagen! Ja, bursdag liker jeg også å ha, er jo så spennende å få gaver, og artig å ordne til selskap. Jeg har også bursdag nå i vinter. Så flott bok du har fått, den så idèrik ut. Kos deg videre. :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen!! Så kjekt at du har fått så mye fint. Klem

Unknown sa...

Sååå hyggelig feiring og nydelige gaver du har fått.Det er alltid koselig å bli satt pris på...dette er jeg sikker på at du fortjener....Gratulere sååå mye.
Klem...Ellen

Som mine dager er sa...

La meg få føye meg i rekken av gratulanter ved å ønske deg Gratulerer Med Dagen. Alltid gøy med oppmerksomhet ikke sant? Og penger i gave er jo en sann fryd: du har jo fått dem fordi de skal brukes opp. Forstår godt at du løp ut på shoppingrunde jeg ;-)

Ha en fortsatt fin helg.

Klem fra Marit

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen.Håper du fikk gjort det du skulle på Bystasjonen :)

Guttemamma sa...

Hipp hurra og stoooor klem!!

micano sa...

Gratulerer med dagen!! :-)
Jeg elsker også bursdager!!

Sologbolig sa...

Gratulererså masse med vel overstått. Ser du har hatt ein fin dag. Ja, det er koselig med bursdag når en blir huska på og gjort stas på. Eg var i 2 årsdag i går, det var også stor stas. Ha ein fin søndag.

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Takk for hyggelig hilsen hos meg i bloggen min. Gratulerer med dagen- det ser ut som at den var fin og vellykket og sååå flotte gaver. Ønsker deg en fin søndag.
Klem Hanna

tintin sa...

Klart det er stas å ha bursdag. Jeg synes også det :-) barnslig jeg også.
Så mye flott du har fått og kjøpt deg, blir helt misunnelig jeg.
Gratulerer med vel overstått da!

merete sa...

Gratulerer!