2. mar. 2008

På jakt etter vår og ufoer

I dag startet jeg dagen med å dra alle stoffer og bånd fram, til min mann sin store fortvilelse. He, he... Jeg hadde slik lyst til å sy og sjekke ut hva som gjemmer seg i poser, kurver, skap og skuffer. (Det var ikke lite, men det snakker vi ikke høyt om tji, hi) .

I hobbyverden heter uferdige prosjekter/arbeid- Ufoer. Jeg må innrømme at det var ikke få Ufoer som lå gjemt og om ikke glemt også. Her er noen av dem..


Påskeduk? Tja, den kunne jeg kanskje fått ferdig til påske?


Rester etter et vognteppe, som jeg en gang tenkte kunne bli ett lite veggbilde/klokkestreng.


Ett veggbilde, men det mangler oppheng. Tror aldri det kommer til å komme opp. Smaken har forandret seg mye siden den gang.

Da jeg satt med symaskinen kikket jammen en gammel venn innom også og lyste opp arbeidsbordet mitt, og han var velkommen inn Herr Sol!!Solen varmet godt i nakken og lysten på noe vårlig tok form. Det ble sydd tre "stappe" egg etter mønster fra Tilda sin påskebok.Mønsteret har jeg kopiert opp en størrelse, for å slippe legge til sømrom. Enkel og greit:-)
Etter å stappet eggene dekorerte jeg med bånd og fjær.


Flotte tulipaner fikk jeg på fredag av mannen i huset, og kirstebærkvistene som vi kjøpte forrige
helg blomstrer villig.
På trappen har vi satt ut påskeliljer. Så nå er det er riktig så vårlig rundt huset:-)

God arbeidsuke folkens:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

FLOTTE EGG DU HADDE SYDD!! DU ER JAMMEN DRIFTIG!! JEG HAR BARE LAGET NOEN DECOUPAGE EGG SOM JEG KJØPTE I FJOR PÅ SALG. DE BLE OGSÅ GANSKE FINE..MEN PÅSKEN FORSVINNER FORT SÅ DET ER LURT Å HENGE DE OPP SNART DERSOM EN SKAL HA GLEDE AV PYNTEN! JEG VAR PÅ LANDET I HELGEN OG MALTE...VI ER NESTEN I RUTE. BLIR NOK LITT JOBBING OGSÅ I PÅSKEHELGEN...MVH 2NE

Frøken Englefjes sa...

Hei,

fin blogg du har!
Blir imponert over dere som er så flinke å sy!

Tenkte jeg skulle gi deg et lite tips til fiskekakene. Jeg har nemlig også en mann som rynker på nesen når vi har fiskekaker:)

Hadde fiskekaker på søndag og da hadde vi poteter, brokkoli og min rødbetpuré til. Det blir både nydelig farge og smaker godt som "saus". Og ikke minst er den super enkel å lage...

Du tar rødbeter (gjerne fra glass) uten saften, tilsetter 1-2 ts rømme og salt og pepper. Fargen skal være kremet rosa, så rømmen tilpasser du selv, men skal bare være litt. Alt kjøres i mixmaster til en jevn puré.

Kapers er også godt til...
Kjempe godt!

Ta gjerne en titt på bloggen min!