30. mar. 2008

Jeg har vært på Dale...

og hva skjer der? Jo Dalefabrikker selger ut masse, massevis av garn for en billig penge. En damene på forumet "Hobbyboden" var så snill og tipset om tilbudet. Så tidlig lørdagmorgen kjørte unge frk. Fryd og jeg avsted på jentetur. Dale hørtes eksotisk ut i min datter sine ører. Så hun tømte sparegrisen i håp om at hun også skulle komme over et kupp på Dale. Jeg fant dette:Lille frk. Fryd var for å si det pent møkka lei etter 1 1/2 time i lager hallen til Dalefabrikker og hun fant ikke noe!! Så hun forlangte å bli kjørt raskt og rake veien tilbake til "silvisasjonen". ( Unnskjyld til dere fra Dale, men det var frk. sine ord). Da vi paserte Øyrane torg i Arna kom hun på at der hadde hun vært med mormor og morfar å handlet en gang, så hun ba pent om et lite stopp og siden hun hadde vært toldmodig med mor,gikk ønske i oppfyllelse:-)

Om kvelden fikk jeg også laget en liten lue til henne av deilig angoragarn som jeg fant i en rotekurv på fabrikken. 5 kr. i garn og to fornøyde jenter, lørdagskveld:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nei og nei. Og dette gikk jeg glipp av!! Synd at jeg jobbet (eller sov etter jobb)-ellers så hadde vi blitt med!! Flott lue du strikket!! Du er kjapp i vendingen! Nå gleder jeg meg til å gå hjem og sove. Jeg har ikke gjort noe særlig lurt hele helgen. Bare jobbet og sovet...God uke til deg og dine!!

Anonym sa...

Slitan med nytt garn ;)

Margrethe sa...

Angoragarn til 5 kroner? Ehm, tror du dette salget pågår når jeg skal hjem til 17. mai også?