30. des. 2007

Snart er det år 2008

Skal si tiden flyr, år 2008 står og banker på døren og det er tid for ettertanke for året som snart er omme. Det har vært ett spennende år her i Blogglandia. Jeg har vært flink til å blogge (i perioder, hi, hi), og jeg har blitt kjent med mange andre bloggere, for vi er mange her i Blogglandia, og det er utrolig mange kjekke jenter her. I begynnelsen av juni 2007 var jeg på mitt første strikketreff med gjengen fra Bryggen (Bergens gjengen i forumet Hobbyboden) Kicki hadde fødselsdag og det skulle feires. Cruzidull som er en arbeidskollega (oppdaget at det var henne i mai 07) overtalte meg til å være med, og det var en spent Frue som trippet avsted med strikkekurven under armen til sitt første strikketreff. HK hadde jeg kontaktet via pm (personligmelding i Hobbyboden) og meldt meg på fellesgaven til Kicki. Mormor Fryd skulle være barnevakt for gubben var på reise. Ikke kunne jeg fortelle hva jeg skulle, spesielt ikke barna!! Så mamma skulle på strikkeklubb med en fra jobben den kvelden, og det var jo sant;0) Ikke kunne jeg si at jeg skulle treffe skumle damer som jeg var blitt kjent med på nettet, for mennesker som en kommer i kontakt med på nettet er skumle, ja fryktelig skumle er de!! ;0)

Men damene jeg traff var kjekke og utrolig inkluderene, så det har blitt flere koselige treff, og flere håper jeg det blir i det nye året også. Kanksje jeg skal mote meg til å invitere damene en tur hjem til meg også? Hmm tenke, tenke....

Strikking har ikke vært det store for meg, jeg har vært mer en sydame, men jeg har fått mye insperasjon fra damene på Bryggen som er utrolig flinke med pinnene sine, så nå har en Miyake begynt å ta form på pinnene mine også. Jeg strikker den i Alpaca fra Pinnsvindesign.

Greie Tittei hjalp meg å komme i gang, for når jeg var på fødselsdagsfeiring hos Stillow gikk det helt i surr for meg med oppskriften, men nå er jeg kommet langt:-) Tutten var kjempe grei og lot meg arve en maske/rundeteller. ( Ikke hadde jeg sett noe slikt før, skal vise dere ett bilde en annen dag). Irene, Dyveke, Annevenn, Vivi, Dolci og Kiwa er noen av de mange andre damene som er flittige og flinke på pinnene sine. Bare ta en titt innom hos dem. Vi Blogg damer blir alltid glad for en kommentar;0)
Ellers så har jeg etter tips på "Bryggen" vært på Dale garnutsalg i Arna og hamstret masse garn. ( Tji, tror dere ikke gubben oppdaget det i dag, men det gikk greit ikke noen sure komentarer. Han håpet vel på at det snart kom en genser til han på pinnene, men jeg har andre planer, tji hi..) Her er det jeg kjøpte og jeg liker svært godt jakken som er avbildet. "nikker"
Før jeg runder av for denne gang så må jeg også rekke en takk til dere som har så flotte interiørblogger. (Dere finner snarvei til noen av dem, til høyre i bloggen min) Dere deler hjemmet deres med oss andre og gir masse insperasjon og tips. Tusen takk:-)
Da benytter jeg annledningen til å si: Godt Nytt år til alle dere som er innom en tur, og til alle dere i Blogglandia. Takk for året som er omme og jeg ønsker dere alle et kreativt 2008.
Nyttårs Klem fra Fru Fryd:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ønsker deg og dine et riktig flott nytt år!! Håper å se deg igjen på flere treff i år 2008:-)

Laila sa...

Jeg vil ønske deg et godt nytt år. Måtte året 2008 bli året alle dine drømmer blir virkelighet.