15. nov. 2008

Jeg har en liten teddybjørn så søt som bare det...


Ja her er Bukowski søstrene Lizz, Liszy og Lisa, og de sier:"finn fram tekoppen, ta en skje honning i, slapp av og len deg godt tilbake og les videre".

Ja, jeg har en liten hemmlighet, og det er at jeg har en forkjærlighet for de små søte myke bamsene også kalt teddybjørner. Jeg har mange av dem i ulike fasonger og farger. Den store gule bamsen som jeg husker fra barndommen min er desverre blitt borte, men noen bamser har jeg forsatt. De som jeg i dag viser fram er forholdsvis av nyere dato, og noen av dem tilhører min min sønn eller datter. Barna og jeg er enige om at bamser trives best i det store fellesselskapet, (for da blir de små vennene våre så glade brum, brum,) derfor er mor så heldig og for lov å ha dem på en hylle på soverommet sitt. (Hi, hi, Hi..)


Dette er Sonic og han er min datter sin første bamse. Den kjøpte storebror til henne på Ikea, mens han gikk og ventet på at hun skulle komme ut av magen til mamma.

Bizzy Bie... er en søt og travell ung mann, og er en gave fra dagmamma til storebror en gang for lenge, lenge siden...

Esther er en litt betenkt eldre dame og hun har opplevd mye. Esther har forsatt reiselappen rundt halsen, og tenker ofte på sine kjære som gikk ned med båten Estonia . Esther ble kjøpt ombord på båten Estonia få dager før den gikk ned høsten 1994.
Her er det tvillingbrødrene Kid, og som navnet tilsier så er de kjøpt på Kid. Ted og Billy har ulike personligheter. Ted har det fint på hyllen, og er ofte på te-besøk hos søstrene Bukowski. Billy er lei av å sitte på hyllen sier han. Jeg, matmor går rundt og fabler om å la han legge ut på en aldri så liten reise. Tvillingbror Ted er litt skeptisk til slike tanker, så vi for se!! Skulle Billy finne på å legge ut på en reise så har Ted mange venner igjen her hjemme å være med, og som kan fortelle litt fra de syv hav, så vi driver og overtaler ham til å la broren få dra!

Bestefar Ted the Sailor har fortalt sine barnebarn mange historier, og det har også Bestefar Bill.


Bestefar Bill er en ivrig fisker på sine eldre dager, og han er ofte å se ved elven "Kanten", hvor han prøver fiskelykken. Laks er en favoritt å få på kroken. Er fisken riktig stor så blir det familiebesøk med storflott middag.

Ja, ved slike familiesammenkomster kommer også fetter Kåre og kusine Karoline en tur innom. De bor på familiegården Country The Kid Living.


Andre gode venner av Ted og Billy Kid er familien Santa. Familien Santa er inne i en travell periode, og vi avslutter derfor med ett bilde av dem i dag. Ha en koselig lørdagskveld, og litt honning i te-koppen gjør kroppen bare godt. Brum, brum...

5 kommentarer:

rod i hob sa...

Så mange fine teddy bjørna du har :-) Rekne me at dette bare e en liten del av dei?? Eg har endå favorittane mine frå eg va liten. Rød-bamse og kvit-bamse (Fantasifulle navn??) Ha en kjempefine lørdags kveld vidare!!

Frøken Englefjes sa...

Her var det mange søte bamser...Når det gjelder pakkene er jeg nok hakket verre enn deg for min samboer sender alltid pakken dit den skal så jeg ikke har sjans til å finne den om jeg leter...*fnis* og han lykkes hver gang med å overraske meg for jeg har bursdag om sommeren og da er vi i Oslo og til jul er vi heller ikke i Bergen så jeg er spent i år også...

sologbolig sa...

Så mange skjønne bamser. det er noen nydelige skapninger. Ha ein koselig søndagskveld.

Ingunn LGF sa...

Så mange nydelige bamser... Jeg må innrømme at jeg er veldig svak for bamser og en liten krabat spesielt som har fulgt meg fra jeg var bitteliten. Min kjæreste/forlovede/samboer heter Bjørn, men går under navnet Teddy. :-)

Ha en flott uke, klem fra Ingunn

Magny sa...

aldri alene du, med så mange søte venner~~~~~