25. sep. 2011

Bloggfrokost og Interiør og Boligmesse i Bergen

Gurri malla så kjekk lørdag jeg hadde igår:-) Dagen startet i Grieghallen med bloggfrokost, og der traff jeg mange koselige medbloggere. Kjente og mindre kjente.... Men alle jenter med masse godt humør.
De fire damene i sofaen i bilde oppe til høyre er fra venstre bloggerne Bo-Bodil Haga, Den Gode Feen- Linda Sæbø, Fru Fly- Heidi Marie Sperre Flesland og Emmeline- Cecilie Abrahamsen.

Etter deilig frokost, gavetrekking, og kåring av messens fotoblogger 2011, så var det timer med bare kos og nytelse i skjønne omgivelser, og spennende foredrag og sofaprat.... En himmelsk drømmedag!! Heldige meg, og tusen takk til Trude Vaaga og alle hennes hjelpere. Det var en fantastisk messe dere har stelt i stand. Håper det gav mer smak, og at vi sees neste år også;0)

God uke til dere alle der ute:-)

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Fjordlykke sa...

Enig! En fantastisk dag! Så utrolig hyggelig med bloggfrokost sammen med fantastiske damer man liksom kjenner, men aldri har møtt før:)

Klem:)

Jannicke sa...

Ja, det var en super messe! Skulle så gjerne hilst på alle, men det ble det ikke tid til... arrangørene har virkelig gjort en super jobb - håper dette kan bli tradisjon. Flotte bilder du viser!

Har lagt meg til som følger hos deg!

Ha en fin start på uken!
Klem J.