2. okt. 2010

NIB utfordring og når søppel/boss blir til gull


Her i Bergen heter søppel boss, og i dag har vi vært på bossfyllingen med ett lass, og det gjør alltid litt inntrykk på meg. Bergene med fult brukelige sofaer, husholdingsting og annet, gjør at en tenker litt på sitt eget forbruk. Ja det er nesten som en kan føle seg litt flau....
Så i dag hadde jeg for samvittighetens skyld satt ett par ting som nips, lamper, gammel julepynt og en nesten lik dukkevogn til bilde, kjøpt på Nille for mange herrens år siden, tilside slik at det kunne plasseres i gjenbrukshallen.

Vognen var litt defekt, men det kunne lett fikses med en skrue eller to.

Ved gjenbrukshallen møtte vi en stor gruppe med våre nye landsmenn, som ventet spent på hva vi hadde i bilen. Min mann og jeg så tause på hverandre, og åpnet bildørene, mennen kom løpende til og grebbet til seg sakene.

En ung mann tidlig i 20- årene ble helt vill da han oppdaget den lille dukkevognen, og til tross for at han alt hadde favnen full av saker, så sprang han til med håp i blikket om at vognen skulle bli hans, og han var heldig...
Jeg kommer ikke til å glemme bildet av den unge mannen som satt på huk, glad og fornøyd og betraktet "skattene" sine, mens vi kjørte fra stedet...
Så det er med stor glede jeg ser at NIB utfordring i oktober er "lopper i blodet". Bra tiltak!!
Til høyre her på bloggen min er det link til mine tidligere loppefunn, du er velkommen inn til å titte:-)

3 kommentarer:

Michael Seeger Hanmann sa...

Det er altså dejligt når andre kan bruge ens aflagte ting Frøken, når man har ting der ikke beriger ens sanser mere, er det bare med at skille sig af med dem, så nye dejlige ting kan komme ind i ens liv og sprede glæde, det er godt for ens vel være at omgive sig med skønne ting.
Jeg glæder mig til at følge din blog.
God Søndag Frøken.

Unknown sa...

Hei Så fint at andre kan ha brukt for det vi selv er lei av. Jeg leverer ofte på Fretex når jeg har hat oppryddning. Det letter på samvittigheten. Jeg håper sjarmerende Jul vil gi deg inspirasjon til å bruke på nytt mye av det du alerede har.
Klem...Ellen

liven sa...

Kjekt at dine ting kan komme til nytte når du er lei!!
Leverte noen kasser til årets loppis her hos oss...litt bedre samvittighet da istedet for at man bare kaster det i bosset!!

ha en fin kveld...må innom å kikke på dine loppefunn jeg nå :o)