26. feb. 2010

Er du nysgjerrig?


Ja er du litt nyfiken til tider? Ønsker du å orientere deg for hva som skjer på interiør siden? Er du en inovatør, eller i allefall ønsker å være det? Da er det viktig å orientere seg og vite hva som kommer og hva som skjer. Men hvor blir enn mest oppdatert?

Flere og flere interiørkjeder og nettbutikker velger å tilfredstille oss bloggere/forbrukere med f. eks å ha en blogg hvor de forteller litt fra hverdagen, og hvor vi lesere kan sniktitte på hva som skjer i kulissene hos dem , av og til får vi også ett glimt av nyheter. F.eks. Home & Cottage har en ganske så ny og spennende blogg som du finner her
Er det interessant å lese om hva som skjer hos de store aktørene på interiørmarkedet? Ja, jeg synes det, for det bor en liten titter òg nysgjerrigper i meg og gjør det ikke hos deg også? :-)

Det er et smart trekk av de ulike aktørene å pirrer oss forbrukere med nyheter på blogg, twitter, facebook, happeningskvelder/dager, for det er jo kjekt å få være med på "gøyen", det tror i alle fall jeg at flere synes for det gjenspeiler seg på flere blogger.

Da Riviera Masion Store åpnet butikk her i Bergen i høst, ble flere bloggdamer invitert med på "Grand Opening", og jeg tipper det var en kjekk og spesiell aften, som sitter som en god opplevelse om "den gang" du var der!!

Ikea var en av de første til å dra oss bloggdamer med på "laget", og da alles blogginteriørdronning Emmeline skrev om sin forunderlige reise, var det nok flere som var en smule misunnelige, og ikke minst når Emmeline fikk en fantastisk tur til Stockholm. Alt er Emmeline vell undt, og heldigvis så deler hun sine opplevelser på en artig og fin måte med oss andre bloggere og tittere. Det skal en god porsjon mot til for å stå fram som interiørblogger, og sette ansikt på siden sin, og det tror jeg ikke alle av er klare for enda, selv om flere og flere nå velger en mer åpen profil om hvem de er.

Har du ikke tidligere besøkt Emmeline, så anbefaler jeg på det varmeste at du tar turen innom, og leser om hennes spennende opplevelser. For på meg så blir det som et lite fairytale å dukke inn i bloggverden, og kose meg med vakrebilder og spennende lesning. Kanskje du selv har deltatt på noe spesielt, eller har lest om andre som har opplevd noe kjekt via bloggen sin? Gi meg ett hint, for jeg er nysgjerrig:-) God fredag!

6 kommentarer:

Merethe sa...

Heisann :) og tusen takk for besøket på bloggen min. Det er så koselig når nye legger igjen en kommentar. Angående det fuglebadet så har jeg laget det selv. Jeg støper oppå blader.Armerer det med hønsenetting. Har gått på hypertufakurs. Der laget vi figurer også. En kjempeartig hobby som er strålende å drive med på vår og sommer. Synes fuglebadene er så dekorative rundtomkring i hagen. Også får jo fuglene vann i varmen på sommeren også. Kanskje jeg lager trinn for trinn visning til sommeren :) God helg. Hilsen Merethe

Guttemamma sa...

God helg til deg og dine!!

Guttemamma sa...

Ja, til sp ditt...jeg har opplevd noe spennende..bloggen min skal være med i inspirasjonsguiden...også ble den jo nevnt i H&C-bladet for et årstid siden...

Emmeline sa...

Hei Fru Fryd:) I dag ramlet jeg faktisk litt tilfeldig innom til deg. Hadde vært innom hos en annen og endte her, og så ble jeg sittende og lese--og vips der hadde du jo skrevet litt om meg også:) SÅ KOSELIG:) Tusen takk for kjekt innlegg og så kjekt å lese, det satte jeg stor pris på!
Stilige egg under her også Jeg har i dag bestemt meg for å SKJERPE meg...ikke kjøpe så mye, men heller lage--og VIPS så gikk jeg rett ut og kjøpte noe likevel---herlighet. Helt håpløst!!!

liven sa...

Ja er vi ikke nysgjerrige da...ellers hadde vi ikke giddet å lest blogger :o)

ha en fin lørdagskveld :o)

Sologbolig sa...

hei og god morgen. Her var mange gode tips. og takk for tips ang. Bergenstur også. Nå blir sikkert eg å holde meg i Åsane (de bor der) og da har eg peila meg inn på farmors hus og Home and Cottage + stoff og stil blant anna. Gleder meg. Ha ein fin søndag.