8. des. 2009

Jane Austin Tilda har fått ny kjole til Jul


Alle trenger en rød kjole til jul synes jeg, og Jane Austin Tilda er ikke noe unntak.

Ja i helgen dro jeg fram alle julestoffene mine, og kledde Jane Austin Tilda i ny julekjole. Strekker tiden til, så skal jeg også bytte til juletrekk på kleshengeren som du skimter rett over englevingene.

Litt ekstra pynt på beina, og en liten julekule i håndenHer er Jane Austin Tilda i sin "gamle" kjole. Egentlig litt praktisk å bare bytte kjole på dukken, og du får ett annet uttrykk. For det er jammen mye jobb å sy en hel dukke.
God tirsdag til deg som er innom, og tusen takk til dere som er alle som tar dere tid til å legge igjen noen ord. Det er så koselig og kjekt:-)

3 kommentarer:

Therese fra huset med de rare i sa...

Nei og nei så nydelig den ble!! Skal si du er flink som klarer å skifte klær på Tildaen også. jeg hadde mer enn nok med å sy selve kroppen og kjolden var et kapittel for seg selv:P

Fikk du mailen min forresten?? Skjønte du noe som helst av det? Hvis ikke hjelper jeg gjerne så godt jeg kan med å forklare;)

Anonym sa...

Ja, det var smart!! Jeg må snart sy meg en Tilda dame igjen. Har hatt en lang pause nå- men jeg blir inspirert av å se på din produksjon!! Jeg tror forresten ikke folk er klar over hvor mye arbeid som ligger bak de Tilda figurene..mye plukk og mikk makk- men akk så blir de fine til slutt!! Apropos julemarked; kanskje vi skal legge ut bilder av Tilda figurene på bloggen din?? Tone

liven sa...

For en skjønn Tidadukke da!!
Og nydelig kjole :o)

Ha en fin onsdag :o)