13. apr. 2009

"Campingpåskeegg"


Fnis... Nei dette er ikke vårt campingegg, men da jeg i fjor sommer så denne lille lekre saken av en campingvognen kunne jeg bare ikke dy meg for å ta bilde. Når eieren var inne i vognen og hentet grillmaten sin, var jeg rask fremme med kamera og tok bilde. Herlig liten hytte på hjul ikke sant?

Ja, her har du vår campingvogn, og sesongenstarter ofte i vinterferien. Men det er Påsken som er den store "åpningen" av sesongen på "landet".


Liten og stor koser seg på få kvadrat, men vi har det ganske så luksiriøs og praktisk synes jeg.

Bad med dusj og toalett holdt i hvitt og lyseblått.

Her ligger yngstemann og koser seg med påskemorgen på tv. (beklager mørk bildekvalitet)

tvkrok med barskap og kjøleskap.
Kjøkkenet- Tre gassbluss og vask med varmt og kaldt vann. Gode skuffer og skap til oppbevaring.
Og her er "forstuen" også den med kjøkkenkrok. Her i forteltet kan vi voksne kose oss, og det blir godt og varmt når far fyrer opp gassovnen. Gassovnen kaster koselige flammer, så det er nesten som å ha en peis:0) Praktisk og greit, når små søte skal sove eller ønsker fred fra voksenmaset når de skal se på barnetv:0)

I morgen er det tilbake til hverdagen. Ha en flott og vårlig uke

2 kommentarer:

Hanne sa...

Vi solgte vår campingvogn nå i vinter. Ungene er store (13 og 15), og sant å si var det vel bare jeg som hadde lyst på mer campingliv de siste årene... Syns det er skikkelig koselig, og jeg ser at dere også nyyyter campinglivets gleder.
Ha en fin dag!

elisabeth sa...

Herlig, her blir det ikke ye bortreisende ferie i år..pyttsann:) Håper du nyter siste reste før virkelighetne innhenter oss igjen om en dag...