24. feb. 2009

Tenk miljø!!

For å kunne sortere boss (søppel), så gjelder det å har orden i sakene!
Så Fruen har gått til innkjøp av et flott "trerommers" søppelspann. Kjempe praktisk, og vi er meget flinke blitt:0) Er du flink til å sortere?
Spannet er kjøpt på Coop OBS for 500-600 kr.

5 kommentarer:

Sologbolig sa...

JA, eg (vi) er flink til å sortera søppel. Papir går ett sted, glass et annet og matavfall går i kompostdunken i hagen og gir oss kjempeflott jord. Litt restavfall blir det jo også og det går der det skal. Er så vant til å sortere nå, har sikkert holdt på i minst 5 år, at det går av seg sjøl uten at eg tenker over det. Smart søppel"bøtte" du hadde kjøpt deg da. Kanskje eg skal anskaffe meg ein sonn. Ha ein fin tirsdagskveld.

Gamlå sa...

Smart ...dette her var smart, en slik vil jeg ha!!

hilsen Gamlå

Guttemamma sa...

DEN burde komme til oss og, genial! Ja, krona er kjøpt på Panduro (før jul), enig med deg-kjempefin!!

Tante Mimmi sa...

Hei på deg!
Takk for fine ord! avogtil er det berre slik at noko må uuut!;)
Sortering! Yes! Der er me gode, syns eg! Men kan alltid bli enno betre! Mål for våren er kompost i hagen! (og me skal ha oss høner og dei kan jo få litt!) Her på øya har sortering vore ein del av kvardagen i mange år- det er fint og sjå at det er heilt naturleg for ungane! Har også fått meg sekk til plastikk no- men ser at det må tilretteleggast betre for at det skal bli "lett å sortere" - så kanskje dette spannet kunne vore noko!!!! Det må eg kikke på! Takk!

Guttemamma sa...

Det er superlett å hekle sånne lapper, står godt forklart i bøker og mange oppskrifter!! DU klarer det helt sikkert!!:-)