1. okt. 2008

Award!!Snille Karina har gitt meg award, og det er jeg utrolig takknemelig for!! Awarden skal gies videre til 5 stk. og det er ikke lett for det er så utrolig mange flotte, vakre, spennende og givende blogger her ute i blogglandia. Men etter å tenk meg litt om så har valget falt for disse fem:

1. Katarinas verden En spennende og allsidig blogg som har "ALT"- Interiør, moter, håndarbeid og litt om livet. Katarina er norsk, men bor i København DK. Hun er en tøff liten dame (det er i alle fall mitt inntrykk) Hun leier bort leiligheten sin når hun er på ferie, og hun ønsker nå å bytte låne hus/leilighet med noen fra Paris. Spennende!

2. De gode minner i ny tid En blogg med mange flotte interiør bilder, og hvor eieren av bloggen setter gamle ting sammen med nye ting og skaper ett nydelig fint interiør i lyse lette lyse toner, som insperierer.
3. Mias Landliv En vakker blogg om livet på landet. Mia er utrolig flink med håndarbeid og skaper mye vakkert både ut forbi huset og inn forbi husets vegger.

4. Bestefars verksted En blogg som handler om interiør og alt det fine hun finner på loppemarket og andre steder. Hun tar også vakre bilder av den nordnorske naturen og titter du på "eldre" innlegg i bloggen hennes så vil du oppdage at hun er fantastisk flink kunstner med penselen.

5. Irenetur En håndarbeidsblogg med mange vakre og utrolig flotte arbeider, som inspirerer og gjør meg grønn av misunnelse, for jeg kunne godt ha tenkt meg mye av det hun lager!!


5 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Jøss....TUSEN,TUSEN TAKK til deg :) Så koselig at du setter pris på allt vissvasset mitt,og fjaset jeg viser frem.....hihiiii :) Bestandig godt med ros,vettu.... :) Ha en fin torsdag imorgen :) Klem fra takknemmelige meg !!

Anonym sa...

ÅÅÅ TUSEN TUSEN TAKK!Så koselig at du liker bloggen min. Jeg har akurat hatt min første mnd. som bligger, så dette er oppmuntring til å fortsette. Alltid kjekt med posetive tilbake meldinger.
Koslig her på bloggen din.

Ha en fin kveld.

Anonym sa...

hahaha jeg har en skrivefeil over , bligger står det, men jeg mener blogger, men det skjønte du kanskje. Går litt for fort i svingene av og til he he

Katarina sa...

Liten dame...kniis..du er no søt da:-) Oki...jeg er ikke så stor heller da...168 cm..:-)Tusen,tusen takk for awarden:-)Åh,jeg blir så glad av sånt!!!:-):-)You make my day:-)Nydelig bilde du har forresten på headingen din.Stor klem fra København

Irene sa...

Tuusen takk, Fry Fryd. Så kjekt at du liker bloggen min, sånne awarder inspirerer!!! Ha en kreativ helg!