3. jun. 2008

Hei:0) Så kjekt at du stikker innom

Ja her har det vært stille i det siste, så det er kjekt at du stikker innom en liten tur. Dagene fyker av sted og det har vært travelt på jobb og privat, men jeg har tatt 100- vis av bilder som jeg har hatt planer om å blogge, men de har ikke kommet lengre en til fotoapparatet...

Her får du en liten titt og oppdatering:0)
Deilige alpacka leggings til turnjenten er endelig ferdig strikket for en mnd siden. Har mye på pinnene, men får jo ikke gjort halvparten av det jeg vil i dette nydelige flotte været. Husbonden er litt oppgitt over alle ufoene som ligger rundt om i kurver og poser, men når regntiden kommer så er det sikkert ett håp:0)

Siden jeg innbilder Mormor Fryd at hun har litt mer tid;0) så har jeg overlevert henne en av pakkene med flott Dalegarn dersom hun skulle skjede seg, og se hva hun har strikket til min venninne i Nederland.

Ja, husbonden og jeg har vært en tur til våre venner i NL. Vi hadde en fantastik flott langhelg. Mormor og Morfar Fryd var barnevakter for bar, hund og hus. Så det var bare å nyte turen. Mye god mat og drikke ble det. Se bare på denne sjokoladedisken... yammi, yummi!!


Skal du grille? Sjekk denne kjøttdisken!!
Prisene? Meget billig, like mørre og gode som kjøttet.
1 kommentar:

Anonym sa...

Hils og si at genseren var altfor fin å gi bort!!!