22. jan. 2008

Tilda familien- minner om vårenJeg lengter etter vår og ikke minst litt sol og lyse ettermiddager. Sukk...

Det er ikke langt unna vet jeg :0), og ved å titte på bilder fra Tone sin flotte Tilda familien blir jeg glad og inspirert til å tenke kreativt. Vet dere hva? Påsken er ikke langt unna, så damer det er på tide å tenke Påske og sette igang produksjonen! Hva har du tenkt å lage? Hva med et påskelam, en kanin, eller strikke en eggevarmer/høne kanskje, eller skal du male egg? Legg gjerne igjen en link eller to til noe spennende eller flott;0) Gleder meg til å se hva nettopp du lager:-) !! Sees...5 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte vårbilder du har der, ja!! Nå har jeg sett at IKEA har lagt frem vårvarer - utemøbler og plasttepper....men ok-vi rekker kanskje noen hobbysysler innendørs også før våren?? Mitt forslag er å kjøpe billige tynne dyner (akkurat nå får du en på IKEA for kr 5!!). Så finner du et fint - gjerne retro -dynetrekk og trekker på. Og så begynner du å quilte med symaskinen...Vips så får du et flott vårteppe til å ha på terrassen eller i godstolen....

Fru Fryd sa...

Det var jo en kjempe god ide!!Billig også! Tusen takk for tipse!! Håper jeg kommer med ut på Ikea i løpet av helgen!!
Tenk det er snart mulig å dra på picknick i skogen, og da kanskje med nytt pledd:0)

Verkstedet sa...

hei. nydelige bilder fra tildaserien, har du laget alt det??? selv laget votter og produserer smyker hos oss nå, men personlige tekster for kunden. ta turen om du vil.
god helg!
klem fra Kroline

Anonym sa...

Tusen takk for i går! Det var kjempekoselig, som alltid.
Jeg har faktisk litt påskepynt jeg skal lage. Kjøpte materialpakke på Panduro for et år siden..... Jaja, kanskje det blir ferdig til årets påske da?
Ha en flott helg!

Emmeline sa...

Så koselige Tildaer du har på hyllen din, og så mange forskjellige ting??? Helt utrolig... Her er det jo den ene lekkerbiskenen etter den andre, bare fine fine ting.
Den ideen med dynen over her var jo bare helt glimrende...Og nå har jo Ikea supertilbud på dyner og puter også, så den er sporenstreks adoptert av meg også:)
God helg til deg Fru Fryd:)