24. nov. 2007

Typisk?

Det typiske er vel at jeg har glemt hva som var typisk... ha, ha. Kanskje det er typiske for en travell husmor å glemme hva du egentlig holdt på med, for det skjer noe hele tiden?

Det har vært en travell uke. Husbonden har lagt ut på tur igjen, og stukket av med den bærbare Pc, tyyypisk? Mor selv, har også vært på tur ( ikke så typiks, men deiligt), men før jeg kunne dra var det to kvelder med hundekurs, speidermøte og en foreldrekonferanse som måtte gjennomføres- Husbonden han bare reiste han tirsdagsmorgen. Typisk mannfolk!!

Med mormor Fryd ved rore på hjemmefronten la jeg ut på konferansetur til Lillehammer kl. 0630. Det typiske var at flyet var tre timer forsinket, men hva gjør det når du kan sitte å strikke? hi, hi . Vel framme i 14- tiden så var de andre deltakerne godt i gang med sitt gruppearbeid, så viville ikke forstyrre, så siden vi ikke hadde fått lunsj gikk vi å spiste. Deilig å komme til duk og dekket bord! Så første dag på konferansen fikk vi med oss slutten. Tji, hi. Typisk?

Før fellesmiddagen om kvelden ble det tid til en tur i Lillehammers gågate. Fikk julestemning jeg!! Snø, julestjerner, julenek og koslige lykter var satt ut. Fikk brukt litt penger! (Typisk?) :-)

På toget tilbake til Gardemoen var det to "ildkuler" på himmelen. Ikke typisk for en bergenser å se!! På den ene siden av toget/Mjøsa skinte solen og på den andre siden månen. Se her...

Ingen kommentarer: