15. okt. 2007

Jeg teller på knappene

Ja, jeg teller på knappene og har også talt meg ferdig, og har vel kommet til den konklusjon at det er kjekt å blogge:-) Tørkeperiode må en regne med, selv om det er ingen fare for å tørke ut her i Bergen.
Det vært litt godt med en liten bloggepause, og når jeg tenker meg om så er det jo jeg som bestemmer pauser eller ikke. Dette er jo min, JA BARE MIN kanal ut i verden, som jeg er redaktør over og tenk jeg bestemmer alt helt selv her inne, utroligt egentlig...!! For bare noen ti- år siden var jo det helt utenkelig at vi alle kunne være redaktør over våre egen "avis" som alle i hele verden kan lese. Spennende!! Kanskje jeg burde skrive noen ord på engelsk også slik at de utenfor norden forstår hva jeg skriver?? Tja...?? Vi for se:-)

Jeg selv har i alle fall utrolig glede med å surfe rundt på andre sine blogger i inn og utland, og det er så utrolig mange kreative sjeler der ute. Nye venner har jeg også fått med å blogge, og i neste uke er det nytt treff med Strikkedamene på Bryggen her i Bergen. Jeg gleder meg. Ha en fin krativ høstuke folkens.
(=Klem=)

1 kommentar:

Mia sa...

Ja, det er ikke alltid man har lyst til å blogge, og det er jo det som er deilig med egen blog; man bestemmer det hele selv! Men koselig er det å blogge da og å "treffe" mange likesinnede damer. Takk for din koselige kommentar i bloggen min. Alltid hyggelig med slik tilbakemelding.