7. sep. 2009

Det Gode Liv


(Bilde tatt med mobilen fra en reklamebilde i et blad)
Ja hva er det Gode Liv? Akkurat for tiden så er det å slappe av og nyte roen sammen med godt lesestoff...
Jeg er forsatt litt syk, noe som stemmen min bærer sterkt preg av. Husbonden og resten av familien synes det er deilig at mor må være stille... Jeg nyter freden med å titte i blader/magasiner. På biblioteket kom jeg over magsinet "Det Gode Liv". Ett spennede og litt anderledes lesestoff. Magasinet hadde mange spennede og gode artikler, og var et blad som jeg kan anbefale på det varmeste til Ung og gammel.
Artikkelen om Anne Grethe Reiten som har kjøpt seg en Kirke, og innreden den til sin bolig grep interressen min.
Ja, tenk å kunne stå på sin egen talestol hver dag, og si noen sanhets ord.. Hi, hi.
Anne Grethe har beholdt mye av det orginale virker det som, og det gir Kirkehjemmet et eget og spesilet unikt preg. Høyt under taket og mye luft gir nok en frihetsfølelse.

I magasinet står det at hun også til tider låner/leier bort kirken til festligheter. Spennede ikke sant?

(alle bildene i innlegget er hentet fra Magsinet Det Gode Liv)
Ja det er mange måter å finne det gode liv på, og det er nok litt forskjellig hva vi alle synes er "Det Gode Liv". Hva er det gode liv for deg akkurat nå Høsten 2009?
Koselig om du legger igjen en liten kommentar:0)
Tuuuddeluuutt. Vi sees snart:-)

4 kommentarer:

Christine Louise sa...

Hm, ja hva er det gode liv?
For meg er det gode liv: At jeg er frisk og at de rundt meg er frisk. At jeg gjør det bra på jobben og at jeg orker å trene ;) Og selvsagt er det + at jeg får være med venner, kan shoppe og blogge :) Og få masse tid til sønnen min, kjæresten min og hundene + familie..

Klem fra meg..

Guttemamma sa...

Det gode liv...tid med guttene og min kjære mann, stearinlys, aviser,god bok,fersk gjærbakst,kaffe, late morgener,turer på hytta..tid med faren min og søsteren min, være frisk...særlig når en ikke altid har vært det...
klem

Missfryd sa...

Innrede en kirke til et hjem hørtes ut som et ambisiøst prosjekt, men veldig kult:-)
Det gode liv for meg er at barna er lykkelige, at mannen og jeg har det godt, samvær med venner, nye jobb-prosjekter på gang, turer i høst-vær med hundene mine...ja og mye mer..:-)
Ha en fin dag frue:-)
Klem Ingrid

Liv Hege sa...

Hei! Håper du er på bedringens vei - og at ikke baskeluskende får satt seg skikkelig... Godt at du får kost deg litt med oppbyggelig lesestoff!... Det gode liv for meg denne høsten, er at min første bok blir musikal, og at 58 elever og en mangfold av lærere er engasjert - samtidig som avisa følger hele prosessen... Det er ganske uvirkelig, egentlig.. at mine fantasifigurer blir "virkelige"... Tusen takk for dine herlige ord hos meg! Stor godbedringsklem til deg!