13. sep. 2009

Back in buissnes


Etter å ha holdt sengen, og vært redusert i 2 uker er formen nesten tilbake, og det har verket i fingrene etter å gjøre noe kreativt.


Så etter en tur på Stoff og Still satte Fruen seg ned med symaskinen. Det ble kjøpt inn litt nye stoffer i lilla toner, og ut av det ene laget jeg meg et sjal. Har dessverre glemt å ta bilder av det i min iverr etter å blogge:-)


Sjalet er sydd av det lilla stjernestoffet som du ser på bilde og har fått pene lilla popongfrynser nederst. Ny skjærekniv ble også med hjem i kurven. Den var så billig, kun 45 kr. Å ha kniv, skjæreunderlag og stor linjal gjør at arbeidet går mye fortere og ikke minst er det enklere å få rettekutt/klipp.


Har du ikke slikt utstyr og har tenkt å sy mye, så spander på deg de tre verktøyene. Du vil ikke angre!!


Foruten det nevnte sjalet, så ble det også sydd en ny Tilda og kleshengerpynt


Det er ikke voodoo jeg holder på med her..hi, hi,hi... men jeg lager hår på dukken. Hadde tenkt at hun skulle vare mørk, men i mangel på mørkt hår ble det en blondine.


Denne gangen så sydde jeg ikke vinger av stoff, men brukte litt gammel julepynt fra Åhlens isteden for. Tilda prinsessen for da et litt annet preg, men det duger synes jeg.


Ja, slik ser den lille entrè ut etter en liten "ansiktoppløfting".

Bilde er tatt gjennom speilet på mottsatt side. Ser at jeg må fram med pussefillen. tji, hi... God uke til deg som er innom.

6 kommentarer:

Anita fra hjerterommet sa...

Så nydelige farger på stoffene fra stoff og stil, og takk for tips ang skjærebrett, kniv og linjal. Jeg skal jo kjøpe meg en symaskin snart så da må jeg jo invistere i riktig utstyr også. Kan du ikke bare knipse et bilde av sjalet ditt da og legge ut.. nysgjerrig jeg! :)

Guttemamma sa...

Så flink Tilda-syer du er da!! Flott kleshenger også!! Godt å ha deg på beina igjen:-)

Magny sa...

hei-hei...
så søte stoff du har skaffet deg,-så flink du er å sy...
inspirerende å se...

og du, takk for koz hilsen ;)

håper du har hatt en fin valgdag!
klem ,magny

Anonym sa...

Nå ble jeg imponert!! Så fint alt ble! Hvordan festet du den papirdekoren på kleshengersjalet?? Må visst stikke innom å se på alt! Ordentlig flott Tildadronning du hadde sydd-de er så langbeinte og fine..
Mvh en kortbeinet tone

krinkelkroken sa...

Skal si du er en kløpper med nål og trå!
Nydelige Tildaer og kleshengeren ble kjempesøt:)
Har symaskin, men vi er ikke helt på lag, skal få min mor til å gi meg et lynkurs, men blir nok ikke noe så avansert som det du holder på med.
Skjønne stoffer du har fått tak i, har handlet noen lignende jeg også ,men de ligger foreløpig innpakket i plast;)

Missfryd sa...

Godt å høre at du er frisk igjen og i full kreativt vigør...:-)
Veldig fine stoffer og søt dukke. Du må vise sjalet du har laget også..
Klem Ingrid