14. aug. 2008

There`s No Place Like Home


Å komme hjem til Norge fra travle Paris og Disneyland var en overgang for liten og stor, men vi er alle fire enige om at ingen sted er som hjemme! Den unge frk. Fryd utbrøt med glede i stemmen da vi steg ut fra Flesland; " Kjenn"!! Kjenne hva spurte vi? Kjenn den reine gode luften!! Ja, selv blandt ventende taxier og flybusser med motoren igang synes den unge frk. det var deilig å dra norsk luft ned i lungene.
Sommerferien vår har i år vært delt opp i to. Først hadde vi to uker sammen med Nederlanske venner her hjemme vest. Våre NL venner gjør ikke annet enn å skryte av vårt vakre land, som vi med stolthet kunne vise fram i nesten 30 grader dag etter dag og med skyfri himmel. Hardangerfjorden holdt til slutt imponerende 26 grader i badeviken.
Våre venner fra NL, snakker stadig oftere og oftere om å komme til norge for å bosette seg. Drømmen deres er å drive campingplass inne i en fjordarm, noe som vi har fnist litt av. Men etter storbyens pulserende liv og Disnyelands glamour, kan jeg begynne å forstå deres begeistring for Norges frie, fantastiske natur og menneskene her. Ja jeg må si jeg er stolt av landet vårt, samtidig som jeg lar meg imponeres av byggverkene skapt av mennesker og tatt vare på i genrasjoner i Paris. (og ellers i verden). Hva som har gjort størst inntrykk hos barna og oss voksne vet jeg ikke helt, men at det er to ytterpunkter å besøke Botnen inst i Fyksesundet.................

og Disneys glamour er helt sikker. Men hjelpe meg hvor heldige vi er som har muligheten til å få oppleve begge deler, og som Molly skrev som kommentar i forrige innlegg. Vi kan alle skape vårt eget Paris (Paradis).... ;0)

1 kommentar:

Anna Lisa sa...

Veldig koselig blogg :)
Takk for at du har linka meg, blir glad for det for det er eit sikkert tegn på at du lika bloggen min:)
Ha ei fin uke:)
Linkar deg også, så finn eg lettare tilbake :)
Klem