21. apr. 2010

Vårslapp?


Har du av og til opplevd og ha tusen tanker og ideer i hode,? Ja du liksom bare bomler over med alt du har lyst til å gjøre? Men så like vel får du ikke gjort noe av det? Ja jeg planlegger mye fortiden inne i hodet, både det ene og det andre tenker jeg på å få gjort, som f.eks. å male.

Min brune tallerkenhylle var istor fare for å bli hvit sist fredag. Men malingspannet står forsatt urørt i boden og penselen er rein og fin.... En klok person sa en gang at alt begynner med en tanke , som kan bli en drøm, og en drøm kan bli en virkelighet, og det er jo så rett så rett så en dag kjære tallerkenhylle så får du ny farge!!:-)

Jeg må bare innrømme det, virkeligheten er at jeg føler meg som isbjørnen på bilde- helt utslått om dagen. Vårslapp sier min kjære mor at jeg er :-)

Forhåpentligvis så er det rett diagnose, så snart er jeg tilbake i full vigør, i følge min mor. Det hele er helt normalt sier hun, mens hun ivrig hekler i vei på sitt nye prosjekt- et vogn teppe. Mens jeg venter på at kreativiteten skal komme, så tusler jeg nå rundt her og ser på alt som skulle ha vært gjort og som absolutt helst skulle ha vært gjort i går...

Så mens jeg venter på at vårslappheten skal slippe taket, så kos deg med å titte litt på denne linken som forteller det meste om det vakre flotte landet vårt. En amerikansk venninne av meg undret fælt etter å lest på tollreglene våre, hvorfor det var forbudt å ta poteter med inn til Norge... Jeg hadde ikke noe godt svar på det umiddelbart, og spurte bare forsikt "har du tenkt å bli potetbonde, og ha med deg settepoteter når du kommer til landet?" (Svaret er nok at de norske myndighetene er redd for sykdommer, men det gadd jeg liksom ikke å forklare henne...)

Ja, ja :-) Sendere dere alle en vårslapphilsen, fra en som nyter å besøke bloggene til sine kreative bloggsøstre... God uke folkens snart er det helg igjen!


For en Lykke!

3 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Du er ikkje åleine!! 1000 prosjekt i mitt håve og, og dei har ein tendens til å bli der for tida! Eg skuldar jo mest på graviditeten, men er nok og litt vårslapp ja! Men det kjem seg, både for meg og deg☺ Og då er jo ideeane godt ferdigplanlagd, klar til å settast i live☺

Klem M♥

Color Joy sa...

Kjenner meg veldig godt igjen:)
Men bra man fortsatt har ideene da selvom de ikke blir noe av med det første!

God uke:)

Anonym sa...

Av og til er det godt at jeg ikke gjennomfører alle mine ideer.. det er også godt å tenke på!! tenk hvis alle ideer ble virkeliggjort!!! Nei- slapp av og ta det rolig- våren er jo ikke skikkelig i gang ennå. Vi har god tid!! Ps jeg kommer visst heller ikke i mål med alle mine ting. men kanskje jeg får gjort litt...et museskritt hver dag...Lykke til!!