10. nov. 2009

Forandring fryder


De to rød lyktene tilbringer messeparten av sin tid i boden, foruten om når de står på trappen i desember, og hilser gjester velkommen i vintermørke.

Litt trist at de ikke får komme ofter fram, så nå har jeg malt/sprayet de hvit slik at de er litt mer nøytrale i fargen og kan være framme hele året. Ja, nå er det bare å vente på at lakken skal tørke slik at jeg kan sette lys i de igjen. God tirsdag:0)

Pst! Det er smart å bruke mundbind/maske når du lakker, for selv om du står ute så puster du inn små partikler. Det fikk jeg erfare... Min datter lurte på hvorfor jeg var så hvit i nesen, og det var med forundring jeg selv så at nesehårene(flimmerhårene) hadde fått seg en liten makeover også... fnis. Det gikk heldigvis lett bort... fnis

4 kommentarer:

Anonym sa...

De ble kjempe fine! Har ikke prøvd meg på spraylakkering ennå... ser at ting blir veldig fine når det spraylakkes. Kos deg i kveld!

Anita fra hjerterommet sa...

Så lekre de ble, dette skal jeg forsøke også:) Takk for tips.

Ida sa...

Heisann!
Tusen takk for det :-) Jada, det er ikke få ganger i løpet av dagen jeg føler meg litt svett.. hihi ! :-)

Så msart å spraye inni en boks.. det var jo rett og slett genialt!!! Morsomt observert av datteren din.. og godt vi har hår i nesen, så blir det mindre nedover i systemet ;-D

Klem

tinemor sa...

Så fine i hvitt!!
klem