29. apr. 2009

Nyttig duppe dings?


Ser du hva dette er?
Ja, en hendig duppe dings til å lage dusker med:0)
Når jeg var liten så brukte vi to rundepappskiver
med hull i midten, og tvinnet og tvinnet rundt.
Men denne var nå riktig så hendig denne "duske lageren". Men jeg vet dessverre ikke hvor du kan få kjøpt en slik. Jeg kom bare over den på noen amerikanske sider. Men skulle jeg finne ut av det så skal jeg gi en lyd.

7 kommentarer:

MarnyAlice sa...

morsomt :) huska vi laga slike duskar som små ja. kanskje det er noko eg må lære vidare til prinsessa mi :) 17 mai dusk :)

takk for inspirasjonen og minna får duske-barndommen :)

Harmonisk lykke sa...

Denne duppe-dingsen tok meg ned "memory-lane". Som du selv skriver, så brukte vi papp-sirkler sist jeg var med å lage dusker. Morsomt innlegg :D
Ha en super kveld!
-Christine

fin i formen - Margrethe sa...

Ja denne var ikke dum :) Skulle hatt en slik en. Jeg får følge med på bloggen din, så jeg kan se om du finner ut hvor man får tak i slike.

Monica sa...

hehehe, morsomt:) Husker godt at jeg lagde maaaaange slike dusker i barndommen(med pappskive)... Dette må jeg huske til jeg engang får barn..:)

Hjerterom sa...

ÅÅ,sånne husker jeg,vi bare klippte ut pappringer...

Joa,jeg skal nok få tatt bilder av konfirmasjonsbordet :)


Ha en fortsatt fin kveld.

Klem Siw

Monica sa...

For en koselig kommentar du la igjen i bloggen min:)
Forskjellen mellom en ferie i Nord Norge og London er jo gigantisk, men med en sparebøsse kan jo begge være realistisk;)
Ha en trivelig langhelg!
Monica

tintin sa...

Å jeg vet jeg har sett de ett eller annet sted, men husker ikke hvor, jeg har en litt annet type men også veldig enkel og kjekk å lage pong-ponger med. Fint at verden går fremover så vi slipper disse papp-rundingene :-)