9. jan. 2009

Jeg har vært på besøk og hatt besøk


Jeg har vært en tur innom Grip dagen, en inspirerende og riktig glad blogg, og se bare her hva hun forteller, og viser bilder fra!!

Ja som jeg også har fortalt tidligere her på på bloggen min i dette innlegget så kommer det snart ny bok fra Tone Finnanger som heter Tildas Landsted
(Tysk utgave)
Jeg gleder meg bare mer og mer til å se i den nye insperasjonsboken, gjør ikke du og?
Gjett om det ikke blir en kake eller to som kommer til å bli produsert rundt i de tusen hjem, og hva med den herlige flygene kuen!! Ja, stikk innom Grip dagen og se!!
Denne Tilda Engelen min fikk i går et nytt godt hjem. Hun har fløyet til Tigestaden sammen med en gammel god venninne av meg som kom uventet på besøk i forbindelse med at hun var i Bergen på kurs. Det er så kjekt å gi bort slike søte engler til skjønne gode venninner!!
God helg dere!! Truuudeeeluuuu

2 kommentarer:

tintin sa...

Me too gleder meg til ny tilda bok og nye tilda stoffer!!!!!
Klarer nesten ikke å vente :-)
Takk for skryt for bloggen min, blir så stolt og glad da!!! Jeg har lastet ned Picasa3, gratisprogram på nettet, da var det super enkelt å lage fotomontasje og kjempegøy!! Jeg er frisk igjen!!!!

moni sa...

Så koselig blogg du hadde. Gleder meg også til ny tilda bok og tilda stoffer, JUHU :) Grip dagen er en nydelig blogg og alltid kjekk å lese, så det sier jeg meg utrolig enig i :) ha en flott helg!