Forretten bestod av tomater, advokado, ristete gresskarkjerner og en grønn saus( husker ikke hva det var) med deilig grovtbrød laget av solsikkekjerner og gullerøtter.
Når hovedretten kom på bordet, løp tennene i vann så jeg glemte å ta bilde, tji hi. Hovedretten var deilig lammelår som hadde lagt 3 dager i marinade og godtgjort seg. Til lammelåret hadde vi rødgryte (tomater med krydder, hvitløk, oliven, løk osv) ellers var det kokte brekkbønner, gullerøtter og bygggryn med solsikkekjerner som tilbehør. Det hele ble toppet med en sjysaus. Drikke til maten var deilig cider fra Sverige (takk til Europris som tar svenskehandelen til Bergen)
Vi hadde selvsagt dessert, men den også var så nydelig at vops sa var den i magen før hjernene fikk reagert og tatt bilde. Men desserten kalte kokk Petra for hvit brownis. Deilig kake med tørket aprikos og hvit sjokolade, toppet med rømme. Mmm jeg kan enda kjenne luktene og smakene...
Vertinnen for kvelden en en recer med symaskinen og Tilda er en favoritt. Mens de andre styrte på snek jeg med litt rundt i huset og knipset i vei. ( Fikk lov selvsagt "nikke":0) )
Se her alt det fine hun har sydd:
1 kommentar:
Fantastisk flotte bilder - takk for besøket!! Du får komme igjen når som helst!! Flott blogg du har - spennende og lese og flotte bilder!! Tonen
Legg inn en kommentar