2. jul. 2007

St. Hans og nye venner

Det er ikke mye blogging fortiden nei, men det er mye som skjer og mange prosjekter på gang så hold ut, nytt vil komme på bloggen:-) Holder på å strikke en jakke til Frk. Fryd, men det er lenge siden sist jeg strikket etter oppskrift så jeg skal vise bilde når jeg en gang blir ferdig..:-)
Siden sist jeg blogget har det skjedd mye fint. Det har blandt annet vært St. Hans aften. Vi feiret dagen på "landet" og der startet dagen med å være grå med mye regn. Men ut på kvelden i 20-21 tiden skjedde dette:
Solen tittet fram mellom skyene og laget en flott regnbue. Det kommer ikke så godt fram her, men det var virkelig idyllisk og litt trollsk.
På St. Hans om kvelden knyttet jeg og min mann også nytt beskjentskap med et nederlansk ektepar på vår egen alder, som var på ferie her i Norge. Vi fant utrolig fort tonen, og praten gikk livlig rundt bordet. Dagen derpå lekte vi guide og viste dem litt av Vestlandet. Det nederlanske paret hadde to hunder med seg, og siden de var av samme sorten som vi selv har hatt fikk de fram gode minner, og maset om hund startet igjen hos barna.. så vi får se...
( det diplomatiske svaret fra en forelder?)
Er de ikke søte våre to nye firbeinte venner?

Ja, som sagt vi fikk nye venner, og siden det ikke er lett å oppdrive overnatting i Bergen med hund fortiden, så inviterte vi dem like godt hjem til oss selv på overnatting. Om vi er sprø?? Ja!! Av og til så må en være det!! Litt gøy i hverdagen og noen sjangser må en ta, slik får en opplevelser. Vi ordnet oss fri fra jobben og hadde tilsammen fire flotte dager sammen med et utrolig hyggelig og kjekt par, som vi føler vi har kjent i all evighet. Det hele er litt rart og undelig og så tilfeldig at det er litt trolsk dette også slik som regnbuen.

Nå går det i mail og engelsken blir "pusset" på.

Ha en forsatt fin sommer alle sammen, og titt gjerne innom:-)

1 kommentar:

Marihøna sa...

Så spennende med nye venner fra det store utland, og labradordyrene er jo bare skjønne! Har kost meg lenge og vel med bloggen din nå - den er så koselig. Jeg kommer snart innom igjen jeg :-)