2. nov. 2010

Oppussing på bloggen


Det er mange hundre, tusenvis av damer og menn som blogger, og det er mange flotte, inspirerende, morsomme, triste, glade og fantastiske blogger å finne her på nettet.

Jeg er inne i en periode hvor jeg har mye på hjerte, men jeg klarer ikke å "få det ut"...
Men nå har jeg brettet litt opp ermene og har lyst til å fornye litt her inne hos meg. Men det som skjer er at jeg lett faller tilbake til det gode gamle og trygge layouten likevell...
Er det noen som har gode tips om hvordan få tre kolloner, få større bilder m.m.? Eller kanskje jeg skal ønske meg denne boken til jul?:-)
Har du tips så tar jeg i mot gode råd:-) F. eks nå sliter jeg med å få bilde i headeren midtstilt. Vet du hvordan?

2 kommentarer:

Frk.Vatland sa...

Hei er nokså ny blogger og kan desverre ikke hjelpe deg, jeg jobber med å lære meg litt og litt....
Ellers en koselig blogg!

Kommer til å følge deg videre og håper du vil følge meg også:)

Lykke til, håper du får hjelpen du trenger!

Klem fra Brit Olaug

mreteveian sa...

Hei,
jeg tenker på opp-pussingen. "Fiklingen" i dag er jo inne i en ny fase fordi blogger har publisert sin nye måte å velge + justere bloggermalen på. Jeg ser du har den nye malen. Boka kan være skrevet for den gamle formen som nesten var uendret i 10 år, - men da hjelper tipsene lite! Sjekk at den er gitt ut i år/ i sommer...

Jeg kjøpte meg nemlig en bok tidlig på vinteren, og den er bare å få ut av huset nå i dag :-(

Her er noen tips, - kanskje du finner ut hvordan du midtstiller header-bildet ditt og lager tre kollonner (jeg har valgt meg den orange-merkede malen de viser der):

http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=176245

http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=175740#image

Fortsatt ser det ut som det nye verktøyet er litt i startfasen og det ser også ut som slike som før syntes det var artig å komme med hint om hvordan en opp-pussing kunne gjøres enkelt eller bedre, ikke har noen interesse av denne nye malutformingen. Kanskje den er både for "enkel" og for "vanskelig" å fikle med, selv for de som jobber med koder??

Lykke til!