16. jun. 2010

Vi er svanger...


Ja etter lang, lang tenketid, og vurdering så er vi altså nå svanger med BYGGEPLANER!

Ett koselig og dyktig arkitektpar har utarbeidet tegninger og forslag for oss, og vi er kommer så langt i prosessen at nabovarsel er gått ut og tenk alle naboene har samtykket til tiltaket, som er en utvidelse av vårt nåværende hus. Vi er så lykkelige, og har nesten vanskelighet med å fatte, at det er sant, siden vi ikke har mindre enn 13 naboer!!

I neste uke går saken til kommunen, så nå er det bare å krysse fingrene og håpe på at de også vil godkjenne våre planer. Siden naboer har samtykket har vi et håp om at det skal gå greit, og derfor tørr jeg publisere nyheten.

Med tenåringer i huset har vi absolutt merket behovet for større tomleplass. Så nå håper vi lykken står oss bi, og det blir ett ja fra kommunen. Så kryss fingrene for oss!!

5 kommentarer:

sologbolig sa...

Spennende ! Ja, behovene forandrer seg etter kva livsfase ein er i. Håper det går greitt med kommunen og masse lykke til. Ha ein god dag. Klem fra Sigfrid

Anonym sa...

lykke til.. alle fortjener å få oppfylt en drøm:)

Anonym sa...

Så spennende! Håper du dokumenterer prosessen vha bloggen. Alltid spennende å følge med på slik.
Klem Igi

Lappeline ♥ sa...

Åååå dette hørtes spennende ut.Lykke til og håper å følge prosessen din videre.

Ha en fin torsdag

Klem

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Å så spennende. Jeg trodde dere skulle ha barn jeg da, men dette er jo minst like spennende nyheter *lol* Jeg krysser alt jeg har. Siden den første biten gikk så lett så gjør nok resten det også. Det som kommer lett er ment å være slik ;)

Ha en fin helg :)