18. okt. 2009

Møt trendanalytiker Lisbeth Larsen


I lørdagens Bt inviterer byggevarekjeden Byggmakker til Damenes aften den 22. oktober i sin butikk i Drottningsvik like utenfor Bergen sentrum. ( OBS! det er flere Damenes aftener rundt om i landet i de ulike BM butikkene klikk på rullegardiene i påmeldingsskjemater på BM sine nettsider)


PÅ nettsiden til BM står det: "Damenes Aften har vært en stor suksess og arrangeres for 6. gang. Kveldens hovedtema er "Ha det godt i hjemmet". Velkommen til en kveld med inspirasjon, fargelære og gode tips.


Den 22. oktober er kveldens tema farge- tapeter og garderobe.


Ja, invitasjonen oser av nyheter, og det hadde jo også vært utrolig spennende å høre på trendanalytikeren Lisbeth Larsen som også skal være tilstede. Det skrives om henne at hun ligger alltid et steg før folk flest, og hun arbeider aktivt med å fange opp og analysere nye trender og signal. Med en humoristisk vri forteller hun om hvordan trender og moter virker inn på enkeltmennesket og samfunnet.
Jeg er nesten litt lei meg for at jeg skal på teateret denne dagen med venninnegjengen, men slik er det, en klarer bare ikke å være på to steder samtidig, selv om en har aldri så mye lyst.

Men ved å gå inn på www.byggmakker.no/damenesaften så kan du melde deg på og fortelle meg hvordan aftene var. Jeg venter spent på ett referat.


Flott og spennede "tiltak"/markedsføring BM slikt liker vi bloggjenter:0)

1 kommentar:

sologbolig sa...

Spennende tiltak. Ja, bare kom i hagen min du, her er det mange planter å ta av og eg må stadig dela dei slik at dei ikkje blir for store og kveler andre.
Ha ein fin kveld.