24. jul. 2009

Fem mnd. igjen!!


Ja, tenk nå er det akkurat fem mnd. igjen til julaften. I går da jeg kom over ett godt kupp på Glass magasinet, og jeg sa til butikkdamen at det var julegave, sa hun "kjempe lurt! Jeg er snart ferdig med innkjøp av mine gaver. Du skjønner jeg har en avtale med meg selv at innen utgangen av oktober skal jeg være ferdig slik at jeg kan kose meg med barna og resten av familien i desember." Hmmm smart!!!
Men jeg tror ikke jeg klarer det.... Ha en fin Juliaften :0)

4 kommentarer:

Liv Hege sa...

Lure, lure du!! Snakk om å ha oversikt og kontroll - og være litt smart når salgsvarer og andre lure juletips dukker opp sånn midt på julidagen! Jeg tar med meg tipset ditt, for jeg hater selv handlepresset som skjer når julen nærmer seg - mens alt det andre koser jeg meg med... Ønsker deg en flott julidag! Klem

Liv Hege sa...

Hei igjen! Ang. den planten du kommenterte, så vet jeg dessverre ikke hva den heter. Jeg hadde heller aldri sett den før, og kom over den i en fantastisk blomsterbutikk på Frogner i Oslo. Det er en slags sukkulent - og så kom den med så mange og vakre blomster!! Skal jeg deg et hint om jeg kommer over navnet... Nyt dagen!

Ingunn sa...

Smart. Takk for tipset!!!

Klem ingunn

Berit T sa...

Jaha... godt å bli minnet på det, kanskje en smart ide å beynne tidlig.
Selv har jeg aldri fått til å handle julegaver om sommeren, men kanskje det ikke hadde vært så dumt. Lover meg hvert år at desember skal brukes til kos, være ferdig med alle gaver, ikke stresse... men veldig vanskelig å gjennomføre.

Ha en fin julikveld.