21. jun. 2009Ja dette er meg for 31 år siden:) 7 år og St. Hans brud i barnehagen.


Brudgommen tror jeg heter Morten og husker jeg rett så var han bare 6 år. Det var ett eller annet med at det var ikke nok brudgommer i forhold til alle brudene. Tradisjonen var slik i barnehagen som jeg gikk i , at det hver vår var barnebryllup helgen før St. Hans, og alle barna som skulle starte på skolen til høsten var Brudepar. Brudepiker hadde vi også, og dagen ble avsluttet med stor fest i barnehagen. Hvor menyen var pølser og brus så klart.
God St. Hans feiring

6 kommentarer:

Christine Louise sa...

Hehe, så søt dere var :-)

Guttemamma sa...

Nei,har du sett så søt!! Merkelig skikk egentlig,ikke tradisjon her i distriktet for å feire på denne måten.

sologbolig sa...

Så koselig. Her var det også barnebrylløp hver St.Hans. Artig å se på flotte, gamle bilder der spesielt barnebruden har på seg bunad med brylløpskrone (akkurat lik den voksne versjonen). Det feires enda i noen bygder. Ha ein fin kveld.

Liv Hege sa...

Noe så skjønt!!! Moro å ha da!:-)

sologbolig sa...

Hei igjen. Blomstrane som står i krukker og kassar gir eg litt gødsel av og til. De som står i hagen får ingenting. Men eg har god jord, driv med kompostering og den jorda blir næringsrik og god. Og så vanne eg mye for hagen vår er litt for godt drenert !!! (helgigvis så er det aldri vanningsrestriksjoner her ). Ha ein fin dag og nyt finværet.

Ingunn sa...

så flott bilde av deg!!!