21. sep. 2008

Dagene går så fort...


Ja dagene og kveldene fyker av sted så det er treigt med oppdatering her inne. I forrige uke var jeg på treff med strikkedamene fra "Bryggen"- Hobbyboden. Vi hadde en koselig kveld hos Dyveke , og ekstra stas var det at Cruzidull og lille Cruz hadde tatt turen over fjorden til oss. Tror jammen det ikke var mange omgangen jeg fikk stikket, for deilig kake og litt kos med lille Cruz måtte til:0)


Torsdag var hele familien å så Les Misérables på Den Nationale Scene Cruzidull var også med og vi fikk alle 5 en fantaastisk opplevelse. Selv far og ungdommen på 16 som ikke var helt happy for å måtte unnvære fotballkampen på Stadion, innrømmet etterpå at det var flott. Så Bjarte Hjelmeland, DEN SATT og til alle dere som spiller i forestillingen TUSEN, TUSEN TAKK for en fantastisk FLOTT OPPLEVELSE.


Ja ikke nok med at vi har vært på teateret, men forrige uke ble innledet med ett kino besøk. ENDELIG!!
Frk. Fryd med en venninne, mormor Fryd og jeg hadde oss en koselig jentetur på kino, hvor selv dansefoten ikke klarte og holde seg rolig!!
Ha en fin uke alle sammen!
PS. Jeg har fått tallerkenhylle av mormor Fryd, så ny oppdatering med interiør følger ut i uken!! Tudelu...:0)

2 kommentarer:

MOLLY sa...

Åh, jeg gleder meg til jeg får tid til litt "kultur" igjen...hehehe, men jeg tviler på at Les Miserbles kommert il min kommune...hehe;)
Ha en knakande kjekk dag:)

Karina`s hjem sa...

Sant filmen var bra!?!?? Jeg så den med en venninne for noen uker siden, og den var såååå gøy!!
Det var akkurat som om "rocke-foten" levde sitt eget liv!! haha:)
Kommer nok til å se den igjen ja... venter nå på karaoke-filmen som kommer nå snart!!

Ha en fin dag videre!
klem